Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε ποδήλατο παρέα με τη «φίλη και ηρωίδα» Γκρέτα Τούνμπεργκ

POP UP TEAM
/
6 Νοεμβρίου, 2019

Βόλτα με ποδήλατα έκαναν ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Γκρέτα Τούνμπεργκ, με τον γνωστό ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας να γνωστοποιεί το γεγονός με μία ενθουσιώδη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν καταπληκτικό που είδα την Γκρέτα Τούνμπεργκ, φίλη μου και μία από της ηρωίδες μου, την περασμένη εβδομάδα και που κάναμε μία βόλτα με τα ποδήλατα στη Σάντα Μόνικα μαζί», έγραψε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναφέροντας ακόμα ότι ήταν ενθουσιασμένος που σύστησε την ακτιβίστρια από τη Σουηδία στην κόρη του. «Συνέχισε να εμπνέεις, Γκρέτα», έγραψε ο Σβαρτσενέγκερ στο μήνυμά του. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σβαρτσενέγκερ συναντά την Τούνμπεργκ. Τον Μάιο σε διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή που οργάνωσε στη Βιέννη ο δημοφιλής ηθοποιός τοποθετήθηκε και η Γκρέτα Τούνμπεργκ καλώντας την ανθρωπότητα να «αλλάξει τα πάντα».

 

Την περασμένη εβδομάδα η Γκρέτα Τούνμπεργκ συναντήθηκε και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες του ίδιου στο πλάι της Τούνμπεργκ, δηλώνοντας αισιόδοξος για το μέλλον «χάρη στην Γκρέτα και στους νέους ακτιβιστές».

 

via

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved