Γιατί πουλάνε το καινούργιο σπίτι τους η Kim Kardashian και ο Kanye West;

POP UP TEAM
/
16 Νοεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Τελικά ο μινιμαλισμός στον οποίο «προσκυνούσαν» και έφτιαξαν το σπίτι τους φαίνεται δε λειτούργησε τόσο καλά όσο ήθελαν, αφού το ακριβό ακίνητο στο Καλαμπάσας βγαίνει στο σφυρί για 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

kanye west condo 2

Η πολυτελής βίλα φυλασσόμενη με ακραία μέτρα ασφαλείας διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια και είναι όλη σχεδόν ασορτί με την οικογένεια Καρντάσιαν και τη νέα μόδα που τους θέλει ντυμένους στα ουδέτερα μπεζ και γκρι.

kanye west condo 5

Το σπίτι είναι μάλλον δύσχρηστο αφού η οικογένεια αριθμεί ήδη έξι άτομα και τα υπνοδωμάτια δεν επαρκούν. “Οι μαλακοί ουδέτεροι τοίχοι και ο φυσικός φωτισμός συνδυάζονται με επί παραγγελία έπιπλα, πολυελαίους και φωτιστικά.” Γράφει στην αγγελία του το μεσιτικό γραφείο, αλλά παραλείπει να πει ότι ήταν ένα σπίτι που όπως έλεγαν οι αδερφές της Κιμ ήταν πολύ ζεστό το καλοκαίρι.

kanye west condo 4

Το σπίτι είναι πολύ κοντά σε όλες τις ιδιοκτησίες της οικογένειας Καρντάσιαν και η υπεραξία τους λόγω διαμονής των πιο διάσημων τηλεαστέρων ριάλιτι της Αμερικής είναι πολύ μεγαλύτερη από την αληθινή αξία των ακινήτων.

kanye west condo 3

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved