Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Οι άγνωστες φιλανθρωπίες τους

POP UP TEAM
/
29 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Τομ Χανκς είναι και επισήμως Έλληνας μετά την υπογραφή της πολιτογράφησής του από τον Προκόπη Παυλόπουλο. Αυτό που δε γνωρίζουν πολλοί όμως, είναι το πόσο βοηθούν τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, με φιλανθρωπίες και όχι μόνο.

Έγινε Έλληνας ο Tom Hanks

«Νιώθω 110% Έλληνας, όντας παντρεμένος με Ελληνίδα. Είμαι πιο Έλληνας από έναν Έλληνα, γιατί έχω αίσθηση του πώς είναι να είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο χολιγουντιανός αστέρας.

Αυτή ωστόσο, δεν είναι η μοναδική φορά που ο Τομ Χανκς εξομολογείται την αγάπη του για την Ελλάδα. Άλλωστε μετά από 31 χρόνια συμβίωσης με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, η χώρα μας βρίσκεται βαθιά ριζωμένη μέσα του.

«Είμαι Ελληνίδα στη ψυχή και το πνεύμα μου. Η μητέρα μου ήταν από την Ήπειρο και ο πατέρας μου από μία πόλη κοντά Ξάνθη», ανέφερε η Ρίτα Γουίλσον.

Το «Ωραίο» της Ξάνθης μόνο θετικά μιλά για την ηθοποιό που εκμηδενίζει τις αποστάσεις όχι μόνο όταν επισκέπτεται την περιοχή, αλλά και με τις πράξεις της ακόμη κι αν είναι μακριά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star και του Γιάννη Ευσταθίο, η ανακαίνιση των νερόμυλων του «Ωραίου» και του γειτονικού χωριού “Δημάριο” γίνεται με χρηματοδότηση της Ρίτα Γουίλσον.

«Δέθηκε με την περιοχή, την αγάπησε, την αγάπησαν, την έχουν πολύ ψηλά στην εκτίμησή τους. Λέγεται ότι έχει κάνει κάποιες δωρεές εκεί στην περιοχή που ωστόσο δεν ήθελε να βγουν προς τα έξω. Το προφίλ της ήταν ιδιαίτερα χαμηλό. Περιμένουμε μια επίσκεψη, μου το έχει εκμυστηρευτεί κάποιος της περιοχής ότι θα έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Καμαρίδης, Εκδότης της εφημερίδας «Θράκη».

Το νέο της πολιτογράφησης του Τομ Χανκς πάντως χαροποίησε ιδιαίτερα και τους Αντιπαριώτες που τον έχουν στην παρέα τους κάθε καλοκαίρι.

Ο πάτερ Δημήτριος από την Αντίπαρο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Τομ Χανκς: «Ένας απλός άνθρωπος, προσιτός σε όλους, πραγματικά είναι άνθρωπος προς μίμηση. Σήμερα στην εποχή που ζούμε τέτοια πρότυπα τα έχουμε ανάγκη. Εδώ επένδυσε, έφτιαξε ένα σπίτι στην Αντίπαρο, έρχεται κάθε καλοκαίρι, θα σηκώσει τον επιτάφιο, θα έρθει στην εκκλησία τη Μεγάλη Παρασκευή».

Τι λέει το Twitter για τον Τομ Χανκς

Η είδηση της πολιτογράφησης του Τομ Χανκς κατακλύζει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Όσο για τουίτερ, ο Έλληνας Χανκς, έγινε πρώτο θέμα συζήτησης. Μερικά απ’ αυτά:

«Παιδιά μισό λίγο. Δεν είναι Έλληνας ο Τομ Χανκς. Σώγαμπρος είναι», «Τομ Χανκς, τώρα που έγινες Έλληνας σου χαρίζω και το ΑΦΜ μου ρε φίλε, έτσι από την χαρά μου!», «Είσαι ήρωας και αξίζεις να γίνεις Έλληνας γιατί είχες Ελληνίδα πεθερά!! Ήρωας!!! Άξιος!!!».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved