Στα καλύτερά του ο Brad Pitt: Επανήλθε, κέρδισε και γοήτευσε

POP UP TEAM
/
6 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Στο επίκεντρο των σχολίων της βραδιάς βρέθηκε ο λόγος του Brad Pitt, όταν παρέλαβε τη Χρυσή Σφαίρα του για την ερμηνεία του στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ».

Μετά από αρκετό καιρό ο Μπραντ Πιτ ήταν εκεί, στις Χρυσές Σφαίρες όπου κέρδισε το βραβείο β΄ανδρικού ρόλου.

Φορώντας το σμόκιν του και πιο γοητευτικός από ποτέ, ο ηθοποιός μίλησε και σοβαρά και αστεία, δείχνοτας σε όλους πόσο καλά είναι.

 ety64777657887

Αρχικά, ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Leonardo DiCaprio, με έντονη δόση χιούμορ. «Πριν το The Revenant (σ.σ. την ταινία για την οποία ο DiCaprio κέρδισε το Όσκαρ πριν λίγα χρόνια μετά από αρκετές σεζόν… αναμονής) συνήθιζα να παρακολουθώ κάθε χρόνια τους συμπρωταγωνιστές του να παραλαμβάνουν βραβεία και να τον ευχαριστούν. 

Ξέρω πλέον το γιατί, είναι ένας πραγματικός σταρ, ευγενής και δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ πάνω σήμερα χωρίς εσένα δίπλα μου» είπε αρχικά, ενώ συνέχισε αναφερόμενος τη διάσημη σκηνή στο φινάλε του «Τιτανικού» που ο DiCaprio πεθαίνει στα παγωμένα νερά του ατλαντικού: «Εγώ θα μοιραζόμουν μαζί σου τη σχεδία». 

Στη συνέχεια, έκανε πλάκα για την προσωπική του ζωή, λέγοντας; «Ήθελα να φέρω τη μαμά μου, αλλά δεν μπορούσα επειδή για κάθε γυναικα που στέκεται δίπλα μου λένε πως βγαίνει μαζί μου».

 

Δείτε ακόμη >> 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved