Το παράκανε η Gwyneth Paltrow: πουλάει κεριά που «μυρίζουν σαν το αιδοίο της»

POP UP TEAM
/
12 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Στο διαδικτυακό κατάστημα Goop, η Γκουίνεθ Πάλτροου πουλά ένα κερί με «άρωμα αιδοίου». 

Η εταιρεία της 47χρονης ηθοποιού του Χόλιγουντ πουλά κεριά με την επωνυμία «Αυτό Μυρίζει Σαν Το Αιδοίο Μου», έναντι 75 δολαρίων το καθένα, σύμφωνα με τον online τιμοκατάλογο.

Το κερί παρασκευάζεται από την εταιρεία αρωματικών χειροτεχνημάτων Heretic και σύμφωνα με το περιοδικό People η ιδέα ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της Πάλτροου, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος. Οι δύο δοκίμαζαν διαφορετικά αρώματα όταν η Πάλτροου στράφηκε στον Ντάγκλας και του είπε για ένα από αυτά: «Εμ, αυτό μυρίζει σαν αιδοίο». 

Αν και δεν προχώρησαν με την παρασκευή κάποιου Eau de Parfume με αυτή την εσάνς, σκέφτηκαν πως θα ήταν τέλειο για κερί, όπως διαβάζει κανείς στην περιγραφή του προϊόντος στο Goop. Η εταιρεία επιχείρησε να πουλήσει δοκιμαστικά μερικά από αυτά στο συνέδριο Goop Healt και «ξεπουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες».

Σύμφωνα με τον κατάλογο, το άρωμα του κεριού έχει συντεθεί από πινελιές γερανιού, περγαμόντου, κέδρου, ρόδου της Δαμασκού και σπόρους μολόχας».

 candle gwyneth paltroou

 Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάλτροου πειραματίζεται με την συγκεκριμένη περιοχή του σώματός της και το μοιράζεται με το κοινό. Το 2016, είχε αποκαλύψει ότι δοκιμάζει εφαρμογές με ατμό:. «Την πρώτη φορά σκέφτηκα πως είναι τρελό», δήλωνε στο Cut. «Ο φίλος μου ο Μπεν μου έφερε και είπα, είσαι τρελός. Αλλά στο τέλος σκεφτόμουν “αυτό είναι τόσο υπέροχο”. Τότε άρχισα να κάνω έρευνα, αποτελεί κορεατική θεραπευτική μέθοδο εδώ και χιλιάδες χρόνια». 

Εκτός από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, η Πάλτροου ετοιμάζεται και για την σειρά έξι επεισοδίων στο Netflix, με τίτλο Goop Lab, όπου η ίδια και η ομάδα της εξερευνά ασυνήθιστες θεραπευτικές πρακτικές. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 24 Ιανουαρίου.

 GOOP 104 Unit 00099R

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved