«Bombshell»:Η Charlize Theron δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τη νέα της εμφάνιση και το τεράστιο ντεκολτέ

POP UP TEAM
/
14 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Αν και είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ, η οποία πάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, δεν γίνεται να είναι πάντα τέλεια.

Ο λόγος για την 44χρονη Σαρλίζ Θερόν, η οποία δεν κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις στις Χρυσές Σφαίρες επιλέγοντας ένα πράσινο φόρεμα Dior.

upl5e1c4f1b213fb

Κατάφερε ωστόσο να ισοφαρίσει την κακή αυτή εμφάνιση που την κατέταξε στις πιο κακοντυμένες της βραδιάς, και μία εβδομάδα αργότερα έκανε τη διαφορά με μια εκρηκτική εμφάνιση.

 Η Θερόν βρέθηκε στα 25α ετήσια Critics Choice Awards με ένα εκπληκτικό φόρεμα Celine, το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο δεξί πόδι

Το φόρεμα αγκάλιαζε το άψογο κορμί της και το συνδύασε με μαύρα πέδιλα και τσαντάκι. 

upl5e1c4f0370606 

Όσο για το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ και άψογο, τονίζοντας τη φυσική ομορφιά της, ενώ έδωσε λάμψη με τα διαμαντένια σκουλαρίκια και το μακρύ εντυπωσιακό κολιέ της.

Στο Bombshell, ένα από τα πιο αναμενόμενα δράματα της σεζόν, περιγράφεται η υπόθεση με τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που οδήγησαν στην παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox, Ρότζερ Άιλς.

Στην ταινία, η Σαρλίζ Θέρον υποδύεται την παρουσιάστρια Μέγκιν Κέλι και η Νικόλ Κίντμαν την Γκρέτσεν Κάρλσον, οι οποίες κατηγόρησαν τον Άιλς για σεξουαλική παρενόχληση.  Η Γκρέτσεν Κάρλσον κατέθεσε μήνυση εναντίον του με την κατηγορία ότι απολύθηκε επειδή δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές προτάσεις του. Η Μάργκοτ Ρόμπι υποδύεται μία φιλόδοξη νεαρή παραγωγό του καναλιού. 

Η Θέρον που είναι σχεδόν αγνώριστη στην ταινία είπε για τον ρόλο της στην ταινία: «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να ακολουθήσουμε έναν δρόμο της μεγαλύτερης αλήθειας όποια κι αν είναι και να μείνουμε σε αυτό τον δρόμο. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ούτε προσπαθήσαμε να την κάνουμε συμπαθή ή να προσπαθήσουμε και να πείσουμε τους ανθρώπους να τους αρέσει ή να σκαφτούν ότι ήταν ηρωίδα ή καλός άνθρωπος. Είπαμε την αλήθεια γι’ αυτή την ιστορία. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να παίζω ηρωίδες».

 

Φωτογραφίες: Reuters 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved