Δείτε τι άλλο εκτός κεριά που «μυρίζουν σαν το αιδοίο της» πουλάει η Gwyneth Paltrow στο περίεργο e-shop της

POP UP TEAM
/
16 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Από το 1991 που έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με το Shout μέχρι και σήμερα, η οσκαρική ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου ήταν παγκοσμίως γνωστή για το υποκριτικό της ταλέντο και τις επιτυχίες της στην μεγάλη οθόνη.

Τους τελευταίους μήνες όμως, προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας με την επιχειρηματική της δραστηριότητα, καθώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ηθοποιού “Goop”, διαθέτει προϊόντα υγείας αμφίβολης αποτελεσματικότητας και μερικά από τα πιο ασυνήθιστα είδη πολυτελείας.

Μετά τα κεριά με «άρωμα σαν το αιδοίο της» που ξεπουλάνε έναντι 75 δολαρίων έκαστο, τώρα έρχεται και το απωθητικό σπρέι κατά «πνευματικών βρυκολάκων» για 27 δολάρια το μπουκάλι και οι κάρτες εσωτερικής πυξίδας, αξίας 55 δολαρίων.

Το κερί παρασκευάζεται από την εταιρεία αρωματικών χειροτεχνημάτων Heretic

Η ιδέα ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της Πάλτροου, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος

candle gwyneth paltroou 

«Αν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το να αποκλείεις πνευματικούς βρυκόλακες, δεν ξέρουμε τι είναι. Αυτό το αιθέριο έλαιο λεβάντας, δενδρολίβανου είναι ένα αναζωογονητικό άρωμα που προκαλεί “θετικότητα”»

«Αν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το να αποκλείεις πνευματικούς βρυκόλακες, δεν ξέρουμε τι είναι. Αυτό το αιθέριο έλαιο λεβάντας, δενδρολίβανου είναι ένα αναζωογονητικό άρωμα που προκαλεί “θετικότητα”»

«Αυτή η προφητική τράπουλα μπορεί να σας δώσει μερικές ιδεές»

gouineth paltrooou eshop2

Το πακέτο 49 καρτών υπόσχεται να καθοδηγήσει την διαίσθηση όσων την αγοράσουν

gouineth paltrooou eshop3

Ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα ευεξίας είναι και η μάσκα φωτός DRX SPECTRALITE™ FACEWARE PRO που για 435 δολάρια, υπόσχεται να απαλύνει τις γραμμές στο πρόσωπο των αγοραστών, ανανεώνοντάς το με τα κόκκινα και μπλε led φωτάκια στο εσωτερικό της (περιλαμβάνεται και καλώδιο φόρτισης USB).

67567786797987987809809809

Όσοι τώρα εξασκούν τον διαλογισμό, ίσως ενδιαφέρονται για το χάλκινο μπολ διαλογισμού, με ένα μικροσκοπικό μαξιλάρι και ένα σφυρί, από «έμπειρους τεχνίτες στο Νεπάλ». Με το αζημίωτο, έναντι 185 δολαρίων.

678678678679798709880998aidoio

Τέλος υπάρχει και το μείγμα άλατος – «μαρτίνι» για συναισθηματική αποτοξίνωση. Για τρία μπάνια με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων και λάδι σπόρων chia θα πρέπει να καταβάλετε 35 ευρώ.

56867897880980980

Στις 24 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα στο Netflix και η σειρά με τίτλο Goop Lab όπου η Γκουίνεθ Πάλτροου και η ομάδα της θα εξερευνούν ασυνήθιστες πρακτικές θεραπείας και ευεξίας. «Τι συμβαίνει στο εργαστήριο; Όλοι αυνανίζονται», ακούγεται να λέει μια συνεργάτης της Πάλτροου στο τρέιλερ.

 

via ifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved