Εξηγήσεις από τον Χάρι: «Με τη Μέγκαν δεν είχαμε άλλη επιλογή»

POP UP TEAM
/
20 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Στην ομιλία που εκφώνησε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, το οποίο ίδρυσε το 2006 στο Λονδίνο, δίνει εξηγήσεις για την αποχώρηση τους από τα βασιλικά καθήκοντα.

Ο ίδιος, επιχείρησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις μετριάζοντας τον σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά την ανακοίνωση του Παλατιού και την μετακόμισή τους στον Καναδά.

hary

 

Είναι η πρώτη φορά που πριγκιπικό ζεύγος στη Βρετανία απαρνείται τα βασιλικά του καθήκοντα. Το θέμα της «απόσχισης» του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το Παλάτι της Βρετανίας έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις, με συνέπεια εκατομμύρια άνθρωποι να περιμένουν να μάθουν τους λόγους.

Σε μία εξαιρετικά συναισθηματική ομιλία, ο πρίγκιπας Χάρι εξήγησε τους λόγους που «ανάγκασαν» τον ίδιο και την σύζυγό του, να απαρνηθούν τα καθήκοντά τους και να βαδίσουν τη δική τους πορεία.

Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε σε εκδήλωση υποστηρικτών του Ιδρύματος Sentebale που έχει ιδρύσει με τον πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο το 2006, την Κυριακή, λέγοντας πως «για μένα και τη Μέγκαν πλέον δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Τόνισε, δε, πως «θέλαμε να συνεχίσουμε το έργο μας δίχως τη χρηματοδότηση από τον λαό. Όμως, προφανώς, αυτό δεν ήταν εφικτό», ήταν ο λόγος που επικαλέστηκε για την απόφαση του ιδίου και της συζύγου του να απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

 

harr.12

 

Στον πρόλογο της ομιλίας του, είπε «Μπορώ να φανταστώ τι έχετε ακούσει και τι έχετε διαβάσει αυτές τις ημέρες για μένα. Είμαι το ίδιο άτομο που γνωρίζετε εδώ και 35 χρόνια. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και ο τόπος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ»

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved