Η Gwyneth Paltrow μιλά για τα κεριά «με άρωμα αιδοίου» και πώς προέκυψε το όνομα

POP UP TEAM
/
25 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Παραδόξως το κερί «This Smells Like My Vagina» με «άρωμα αιδοίου» που πωλείται στο διαδικτυακό κατάστημα Goop έχει γίνει ανάρπαστο και τώρα η Γκούινεθ Πάλτροου αποκάλυψε το παρασκήνιο.

Η είδηση για το συγκεκριμένο προϊόν έγινε, όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ γρήγορα viral και η 47χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πώς προέκυψε η ιδέα αλλά και το όνομα, πηγαίνοντας καλεσμένη στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers». 

http://youtu.be/EV2yAMetlOs

«Βασικά ξεκίνησε σαν αστείο. Ήμουν με τον [αρωματοποιό] Ντάγκλας Λιτλ για το brand του Heretic και χαζολογούσαμε. Κάποια στιγμή μύρισα αυτό το πράγμα και του λέω, “Αυτό μυρίζει σαν το αιδοίο μου”», είπε η Γκουίνεθ Πάλτροου. 

«Προφανώς και έκανα πλάκα. Και είχαμε πάρει επίσης [παραισθησιογόνα] μανιτάρια -όχι, όχι δεν είχαμε πάρει», συνέχισε.

Καθώς όμως είχε ήδη κάνει τον παραλληλισμό με το δικό της αιδοίο, το όνομα έμεινε. «Οπότε βασικά έμεινε και το βρίσκαμε αστείο αλλά και λίγο πανκ ροκ. Νομίζω οι γυναίκες, πολλές από εμάς, έχουμε αναπτύξει συγκεκριμένους βαθμούς ντροπής σχετικά με το σώμα μας και γενικά. Οπότε αυτό είναι κατά κάποιον τρόπο ένα λίγο ανατρεπτικό κερί για όλες εμάς εκεί έξω», εξήγησε η ίδια.

457647658787keri

Σύμφωνα με την περιγραφή του στο online κατάστημα της Goop, οι Πάλτροου και Λιτλ «δεν κατέληξαν να εμφιαλώσουν ένα αστείο, φοβερό, σέξι και αναπάντεχα όμορφο άρωμα», αλλά σκέφτηκαν πως θα ήταν «τέλειο σαν κερί» και έτσι γεννήθηκε το περίφημο προϊόν. 

Το άρωμα του κεριού έχει συντεθεί «από πινελιές γερανιού, περγαμόντου, κέδρου, ρόδου της Δαμασκού και σπόρους μολόχας» και το προϊόν κοστίζει 75 δολάρια, ενώ έγινε sold out ελάχιστα μετά την κυκλοφορία του.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved