«Η Μέγκαν ήταν εντελώς αφελής: Νόμιζε ότι θα την λάτρευαν»

POP UP TEAM
/
26 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Με την πάροδο των ημερών, καταλαγιάζει σταδιακά ο σάλος μετά το Megxit, την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να τα μαζέψουν και να φύγουν από το παλάτι.

Οι δυο τους, ξεκίνησαν την νέα τους ζωή ως οικογένεια στον Καναδά, μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον Χάρι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο παλάτι.

Ωστόσο, το θέμα δεν έχει σβήσει εντελώς και τα μέσα ενημέρωσης της βρετανίας περιμένουν στη γωνία την επόμενη κίνηση του ζεύγους.

Μέχρι να ξαναδώσουν «τροφή» στον τύπο, τα διεθνή μέσα καταφεύγουν σε ειδικούς για να εξηγήσουν τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν σε αυτή την «επαναστατική» και ιστορική απόφαση, καθώς πρόκειται για το πρώτο πριγκιπικό ζευγάρι που αποχωρεί από τον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας.

Ο ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας, Ομίντ Σκόμπι, ανέλυσε την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ, από τη στιγμή που ανέλαβε τον ρόλο της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει είναι ότι η δούκισσα του Σάσεξ ήταν αφελής καθώς πίστεψε ότι η νέα της θέση στη βασιλική οικογένεια θα συνοδευόταν από «άμεση δημοτικότητα».

Meghan markle news prince harry 1118383

Σύμφωνα με αυτόν, η Μέγκαν Μαρκλ θεώρησε αφελώς ότι μπαίνοντας στη βασιλική οικογένεια, ο ρόλος της θα «συνοδευόταν από σχεδόν άμεση δημοτικότητα και είχε μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τη θέση της». Η ίδια νόμιζε ότι τα πλήθη θα την προσκυνούσαν και ότι θα κέρδιζε εύκολα όλα όσα είχε βάλει στόχο να κατακτήσει.

Παράλληλα, μιλώντας με μία άλλη ειδικό σε βασιλικά θέματα, τη Βικτόρια Άρμπιτερ, ο Σκόμπι πρόσθεσε ότι η δούκισσα του Σάσεξ πίστευε πως θα είχε μια περίοδο χάριτος από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, που θα της επέτρεπε να προσαρμοστεί και να κάνει κάποια λάθη.

Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έκανε η Μέγκαν.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο η Μέγκαν «αφελής» για το τι θα συνεπαγόταν η δουλειά ως βασιλική, αλλά και η βασιλική οικογένεια η οποία είχε επίσης «μη ρεαλιστικές προσδοκίες» για το πόσο εύκολα θα μπορούσε η Μέγκαν να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved