MasterChef 2022 spoiler: Κλείδωσε το ζευγάρι του τελικού – Ποιοι οι δύο φιναλίστ

POP UP TEAM
/
24 Μαΐου, 2022

Το MasterChef 2022 έχει το δικό του φανατικό κοινό και αυτήν την τηλεοπτική σεζόν, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται καθώς ολοένα και περισσότεροι παίκτες αποχωρούν και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό.

Οι δοκιμασίες που βάζουν οι τρεις κριτές του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης γίνονται όλο και πιο απαιτητικές, με τους παίκτες που δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν, να αποχωρούν, όπως έγινε και με τον «Μπόμπαινα» (για δεύτερη φορά)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον τελικό του MasterChef 2022 οι δύο παίκτες που θα βρεθούν αντιμέτωποι θα είναι ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην προηγούμενη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και έχει ήδη προκριθεί στην τελική τετράδα.

Μετά τη νίκη της η διαγωνιζόμενη από τη Νάξο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Είναι μεγάλη ανακούφιση ότι ξέρεις ότι εσύ είσαι στους τέσσερις κι άσε τους άλλους να τρέχουν πίσω σου για να έρθουν να σε φτάσουν στους τέσσερις» είχε δηλώσει, προσθέτοντας: «Δεν θα μας πάει κανένας πιο ψηλά, μόνο ο εαυτός μας».

MasterChef 2022: 5+1 πράγματα για την Καλλιόπη Μπεζαντέ που πάει τελικό – Το βιογραφικό της

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ κατάφερε να ξεχωρίσει στον έκτο κύκλο του MasterChef. Από την πρώτη οντισιόν μέχρι και την είσοδο με τους υπόλοιπους 23 παίκτες στο σπίτι. 

  1. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι 25 ετών
  2. Κατάγεται από τη Νάξο
  3. Μένει μόνιμα στην Αθήνα
  4. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ σπούδασε χρηματοοικονομικά αλλά την κέρδισε η μαγειρική.
  5. Στον προηγούμενο κύκλο είχε χάσει τη μαγειρική «μονομαχία» του bootcamp από τον Παναγιώτη Τζαμαλή.
  6. Στην οντισιόν για το MasterChef 2022 η Καλλιόπη Μπεζαντέ πέρασε με δύο «ναι» και ένα «όχι». Αρνητικός ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς.

MasterChef 2022 – Το τελευταίο Mystery Box προκαλεί συγκίνηση

Για τους υπόλοιπους πέντε συμπαίκτες της Καλλιόπης στο MasterChef 2022, ο δρόμος για μια θέση στην τελική πεντάδα του περνά από την τελευταία δοκιμασία του Mystery Box, η οποία είναι γεμάτη συγκίνηση, καθώς ξυπνά μνήμες.

Οι αναμνήσεις είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες, που επηρεάζουν τη μαγειρική, και οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να φέρουν στο πιάτο τους τις αναμνήσεις, που τους συνδέουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ωστόσο, στο τελευταίο Mystery Box, οι παίκτες του MasterChef δεν θα είναι μόνοι. Στην κουζίνα θα βρίσκονται αγαπημένα πρόσωπα των διαγωνιζόμενων, που έρχονται να προσφέρουν υποστήριξη και εμψύχωση.

Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ετοιμάσουν πιάτα με αγάπη, να πείσουν τους κριτές και να περάσουν στην τελική πεντάδα του φετινού διαγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί του MasterChef 2022.

Πηγή: athensvoice.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved