Η Σάντρα Μπούλοκ και η παράλογη εμμονή με τα παιδιά της: Θέλει να τα κρατήσει για πάντα μαζί της

POP UP TEAM
/
14 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η ηθοποιός έχει δύο υιοθετημένα παιδιά, τον 10χρονο Λούις, τον οποίο υιοθέτησε το 2010 και την 8χρονη Λάιλα, την οποία υιοθέτησε το 2015. Η 55χρονη σταρ του Χόλιγουντ, σε μια σπάνια εξομολόγηση, είπε ότι νιώθει μεγάλη αγωνία για να μεγαλώσει τα παιδιά της σωστά. 

Η ίδια αρχικά μοιράστηκε τον αγώνα της να αναθρέψει τα παιδιά της μακριά από οθόνες, σε μια εποχή που οι οθόνες βρίσκονται παντού και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν θέλει να τα αφήσει να ζήσουν στον πραγματικό κόσμο, αλλά θέλει να τα κρατήσει για πάντα μαζί της. 

sadrabu2

«Κοιτάζω όλους όσους προσπαθούν να αναθρέψουν τα παιδιά και σκέφτομαι, πώς γίνεται να μεγαλώσουμε τα παιδιά σωστά, και να τους δείξουμε τη διαφορά ανάμεσα στο σωστό και στο λάθος, το τι είναι η καλοσύνη, κάτι που είναι πολύ δύσκολο μέσα σε όλη αυτή τη βουή των οθονών που βρίσκονται παντού;».

Η 55χρονη σταρ έκανε αυτή την εξομολόγηση μιλώντας στην Τζένιφερ Άνιστον για το περιοδικό Interview, η οποία της απάντησε:

«Μπορείς να προστατέψεις όσο μπορείς περισσότερο τα παιδιά σου, αλλά όταν θα γίνουν 18 ετών θα βγουν στον κόσμο και θα δουν την πραγματικότητα».

Αλλά η Σάντρα, απάντησε: «Όχι τα δικά μου παιδιά».

Όταν η Άνιστον την ρώτησε: «Θα τα έχεις μαζί σου για το υπόλοιπο της ζωής σου;», η Μπούλοκ της απάντησε ότι έχει ήδη καταστρώσει σχέδιο για να τα έχει πάντα δίπλα της.

sadrabu4

Σίγουρα δεν θα τα αφήσει ελεύθερα να κάνουν σπουδές, αφού έχει ήδη περιορίσει τις επιλογές τους για να πάνε κολλέγιο σε τρεις πόλεις, ανάλογα με το που θα μπορούσε να ζήσει η ίδια. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι με το που πάνε στο κολέγιο, θα αγοράσει σπίτι εκεί δίπλα για να τα πηγαίνει εκείνη για μάθημα και να τα ελέγχει.

«Τους έδωσα συγκεκριμένα μέρη όπου μπορούν να πάνε κολέγιο, δηλαδή μέρη όπου η μαμά αισθάνεται άνετα να ζει. Τους εξήγησα ότι μπορούν να πάνε σε ένα από αυτά τα τρία κολέγια επειδή θα αγοράσω ένα διαμέρισμα στον ίδιο δρόμο και θα είμαι δίπλα τους» πρόσθεσε η ηθοποιός, η οποία φαίνεται πολύ αγχωμένη και πιεστική στο θέμα των παιδιών.

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved