Εξαφανισμένοι Timberlake – Biel: Η περίπου απιστία και η μεγάλη ρήξη

POP UP TEAM
/
16 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η ρήξη στη σχέση του Τζάστιν Τιμπερλέικ με τη σύζυγό του Τζέσικα Μπίελ είναι μεγάλη, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον Τιμπερλέικ να αγγίζει τρυφερά συμπρωταγωνίστριά του πριν από λίγους μήνες.

Από τότε το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία κοινή δημόσια εμφάνιση, και η απόσταση μεταξύ τους είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, ο Τιμπερλέικ δεν σταματά να ζητά συγγνώμη από την σύζυγό του. Τόσο με λόγια όσο και με υλικά αγαθά αφού δεν σταματά να της κάνει δώρα για να της δείξει πόσο την αγαπάει.

 35464aaa

Ωστόσο, αυτό είναι αρκετό για να συγχωρέσει μια γυναίκα αυτή τη συμπεριφορά; Και ιδιαίτερα μια γυναίκα που η ακατάλληλη συμπεριφορά του συζύγου της έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Τζάστιν και η Τζέσικα δεν έδωσαν το παρών σε καμία από τις τελετές βραβείων που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες ενώ η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν αρκετό χρόνο πριν.

Φυσικά, ο λόγος που το ζευγάρι δεν έχει δώσει το παρόν σε καμία από τις μεγάλες τελετές βραβείων δεν είναι ότι δεν τους κάλεσαν, αλλά επειδή δεν θέλουν να εκθέσουν τη ζωή τους στην δύσκολη φάση που περνούν.

4565647889900

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved