Η Patricia Arquette ασκεί έντονη κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ

POP UP TEAM
/
7 Μαρτίου, 2020

Η Πατρίσια Αρκέτ άσκησε έντονη κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για την πολιτική που ακολουθεί στο θέμα της κλιματική αλλαγής και των δικαιωμάτων των γυναικών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει κάνει τίποτα παρά να επιταχύνει πολιτικές που προκαλούν την κλιματική αλλαγή και για άλλα τέσσερα χρόνια η κατάσταση θα επιδεινωθεί, έγραψε σε σειρά από tweets με τα οποία καλούσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν το Δημοκρατικό Κόμμα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

” Πείτε όχι στον μαζικό αφανισμό και την καταστροφή του πλανήτη μας. Ψηφίστε Δημοκρατικό υποψήφιο”.

Η Πατρίσια Αρκέτ οραματίστηκε το μέλλον με έναν “Δημοκρατικό στο Λευκό Οίκο” και πλειοψηφία Δημοκρατικών στη Γερουσία και στη Βουλή των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια τόνισε τη σημασία των δικαιωμάτων αναπαραγωγής προσθέτοντας: ” Το δικαίωμα των γυναικών να επιλέγουν κρέμεται από μία κλωστή. Μην αφήσετε τον Τραμπ να νικήσει”.

Η ηθοποιός σε άλλο tweet αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μάικλ Μπλούμπεργκ από τη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας στηρίζοντας τους Τζο Μπάιντεν και Ελίζαμπεθ Γουόρεν. Η Ελίζαμπεθ Γουόρεν εν τω μεταξύ τερμάτισε την προεκλογική εκστρατεία της.

Τρεις Δημοκρατικοί παραμένουν στην κούρσα για το χρίσμα, Τζο Μπάιντεν, Μπέρνι Σάντερς και Τούλσι Γκάμπαρντ.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved