Η Κάιλι Τζένερ μοιράστηκε μια σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών στα social media, για να γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο τα γενέθλια της φίλης της από την παιδική της ηλικία, της Αναστασίας Καρανικολάου. Η Ελληνίδα είναι γνωστή στην Αμερική με το όνομα Stassie ή Stassie Baby στο Instagram. Η Stassie φαίνεται να έχει πάρει το ρόλο του νέας κολλητής της Τζένερ.

 

Τα δύο κορίτσια γνωρίζοντα εδώ και εννέα χρόνια και είναι τόσο φίλες που έχουν το ίδιο τατουάζ, το όνομα Stormi του παιδιού της Τζένερ.

 

Για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Αναστασίας την περασμένη Δευτέρα, πέρασαν λίγες μέρες μαζί, οι οποίες περιελάμβαναν ένα πάρτι δίπλα στην πισίνα, μια νυχτερινή έξοδο, μια γρήγορη εκδρομή για γκολφ, φορώντας τα ίδια ρούχα σαν δίδυμες, και στο τέλος έκαναν ένα θεματικό πάρτι.

  

Πέρα από την "πιο συνεπή και πιστή φίλη" της Τζένερ, η Stassie είναι μία δημοφιλής influencer των social media, η οποία μιλάει ανοιχτά ακόμα και για τις πλαστικές της επεμβάσεις. Η Αναστασία Καρανικολάου είναι μία σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωση, με περισσότερους από 4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και 200.000 οπαδούς στο YouTube.

 

Η Καρανικολάου συχνά διαμορφώνει τη γνώμη του κοινού για το στιλ, τη μόδα και περιστασιακά περιγράφει τη ζωή της ως vlogger, συμπεριλαμβανομένου ενός δημοφιλούς βίντεο για όλο το "ταξίδι" της στην πλαστική χειρουργική. Έχει συνεργαστεί με διάσημα brands όπως το PrettyLittleThing και το Good American.

 

Ο πατέρας της είναι ο Περικλής Νικόλαος Καρανικολάου, ένας μεσίτης που γεννήθηκε στην Ελλάδα και δούψε για τον Παγκόσμιο Οικονομικό Όμιλο, σύμφωνα με το LinkedIn.

 

Η μητέρα της είναι η Νικολέττα Καρανικολάου και έχει μία αδελφή, την Αλεξία Καρανικολάου, η οποία εργάζεται ως hairstylist και εμφανίζεται συχνά μαζί της στο Instagram της.

 

Φωτογραφίες: instagram