Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Ξανά στα δικαστήρια μετά από καταγγελία της Τζολί

POP UP TEAM
/
9 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Aποφασισμένη να πάρει την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους είναι η Τζολί, η οποία θέλει να βγάλει οριστικά τον πατέρα τους από τη ζωή τους.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ επιστρέφουν στα δικαστήρια για να παλέψουν ξανά για την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, καθώς η μητέρα ζητά την εκ νέου αξιολόγηση της απόφασης του δικαστηρίου που σύμφωνα με τις πληροφορίες αποφάσισε την κοινή επιμέλεια.

kidsbradgel

Αν και η Τζολί ήθελε να κρατήσει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών δεν τα κατάφερε και μετά από δύο χρόνια μάχης, το δικαστήριο απεφάνθη ότι και ο πατέρας τους θα έχει λόγο στη ζωή τους, τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωσή τους. Εξάλλου, η ίδια η Τζολί είχε ομολογήσει ότι σύμφωνα με την ισχύουσα απόφαση, τα παιδιά πρέπει να έχουν τη βάση τους εκεί που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους.

bradpitttt

Η Τζολί ωστόσο δεν καταθέτει τα όπλα και τραβάει ξανά τον Πιτ στα δικαστήρια.

Η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση αξιολόγησης της απόφασης επιμέλειας των Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox – κατά του πατέρα τους Μπραντ Πιτ, στο Λος Άντζελες στις 3 Μαρτίου

Θυμίζουμε ότι η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ επικαλούμενη “ασυμβίβαστες διαφορές” αρχικά, ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η απόφασή της οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πιτ παραλίγο να επιτεθεί στον μεγάλο τους γιο Μάντοξ, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.

weddbrang

Σήμερα, ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού είναι 18 ετών και ζει στην Νότια Κορέα, όπου σπουδάζει στο πανεπιστήμιο. Και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Μάντοξ έχει διαγράψει από τη ζωή του τον πατέρα του.

Ο ίδιος ο Πιτ επιβεβαίωσε τον εθισμό του από το αλκοόλ εδώ και χρόνια, ενώ σε συνέντευξή του στους New York Times, αποκάλυψε ότι παρακολουθεί συνεδριάσεις ανώνυμων αλκοολικών εδώ και ενάμιση χρόνο.

 

Με πληροφορίες από The Tox

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved