O Πρίγκιπας Χάρι ανέβασε βίντεο από το σπίτι του στον Καναδά: “Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμάς”

POP UP TEAM
/
20 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Για πρώτη φορά ανέβασε βίντεο μέσα από το νέο σπίτι όπου ζει τους τελευταίους μήνες με τη σύζυγό του Μέγκαν και τον γιο τους Άρτσι.

Ενα βίντεο από το σπίτι που ζει πλέον μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους Άρτσι στον Καναδά ανέβασε ο πρίγκιπας Χάρι στο twitter για να ανακοινώσει την ματαίωση των Invictus Games που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν τον Μάιο, λόγω του κορονοϊού.

prharrysin

Η αθλητική διοργάνωση για τους τραυματίες και αναπήρους πολέμου ψυχή της οποίας είναι ο Χάρι, ματαιώνεται οριστικά για φέτος και θα μεταφερθεί το 2021.

Αν και δεν το συνηθίζει, ο Χάρι θέλησε να μιλήσει προσωπικά στους ανθρώπους που περίμεναν και προετοιμάζονταν για μήνες για αυτούς τους αγώνες με προσωπικό βίντεο που τράβηξε μόνος του μέσα σε ένα από τα δωμάτιο της βίλας που μένει.

Φαίνεται πως το ζευγάρι προσπάθησε πολύ να μην φανεί καμία λεπτομέρεια του σπιτιού, το μόνο που διακρίνεται είναι ο τοίχος και μία ξύλινη πόρτα.

“Αυτή η απόφαση ήταν η πιο λογική και ασφαλέστερη επιλογή για όλους εσάς και τις οικογένειές σας καθώς και για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια. Λυπάμαι που δεν μπορούμε να σας το προσφέρουμε αυτό. Προσέξτε τους εαυτούς σας. Φροντίστε τις οικογένειές σας και προσέξτε ο ένας τον άλλο” λέει ο Χάρι στο σύντομο βίντεο που ανέβασε.

Mε πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved