Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για Χάρι και Μέγκαν: Τα ιλιγγιώδη έξοδα και η ζόρικη after royal ζωή τους

POP UP TEAM
/
2 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Νέα ζωή για το ζευγάρι μετά την οριστική του διαγραφή από την βασιλική οικογένεια. Θα έχει happy end άραγε;

Υπό κανονικές συνθήκες, το γεγονός ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είπαν οριστικά “αντίο” στους τίτλους τους και ξεκίνησαν τη νέα τους κοινή ζωή ως κοινοί θνητοί, θα είχε μονοπωλήσει τα ΜΜΕ

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πιο πιεστικά θέματα στο μυαλό τους.

Στο πλαίσιο της οικονομικής κατάρρευσης και της μάχης ζωής και θανάτου εναντίον του φονικού ιού, η… δυσχερής κατάσταση του Χάρι και της Μέγκαν είναι αδιάφορη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η απόφαση του ζεύγους να εγκαταλείψει τη Βρετανία για μια ανεξάρτητη ζωή στο Λος Άντζελες ήταν αποτέλεσμα κακής κρίσης και θα έχει μάλλον λυπηρή κατάληξη, σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο Penny Junor.

harmeg87

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ έδωσαν τη χαριστική βολή, παραδίδοντας τους βασιλικούς τίτλους τους και ό,τι τους συνέδεε με το παλάτι μετά την αποχώρηση από τις θέσεις τους ως ανώτερα μέλη της οικογένειας και δημοσίευσαν ένα μήνυμα στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας ως επίλογο.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα ο Χάρι και η Μέγκαν τα είχαν όλα. Ο λαμπερός βασιλικός γάμος, ο χλιδάτος τρόπος ζωής, η λατρεία του βρετανικού κοινού – και, φυσικά, το γκλάμουρ και η καταξίωση που συνεπάγεται ένας ανώτερος βασιλικός τίτλος.

Από προχθές, ο Χάρι και η Μέγκαν, είναι απλώς άλλο ένα ζευγάρι διασημοτήτων που αναζητά δουλειά.

Και θα πρέπει να δουλέψουν. Όπως ξεκαθάρισε ορθά κοφτά ο Τραμπ, οι ΗΠΑ δεν θα τους μεταχειριστούν ως κάτι ξεχωριστό, και σίγουρα δεν θα καλύψουν το τεράστιο κόστος της ασφάλειάς τους. Το κόστος ασφάλειας του ζεύγους είναι πολύ υψηλό καθώς αποτελούν στόχο και έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα εναντίον τους. Μέχρι τώρα, όλα αυτά τα κόστη τα αναλάμβανε το παλάτι, αλλά οχι πια.

Από εδώ και στο εξής, το ζευγάρι θα πρέπει να πληρώνει 4 εκ. λίρες τον χρόνο μόνο για την ασφάλειά του.

Αν προσθέσουμε το κόστος ενός αρχοντικού στο Μαλιμπού, περίπου 25 εκ. δολάρια, και τις ακριβές συνήθειές τους να μετακινούνται με ιδιωτικά αεροσκάφη, θα χρειαστούν τουλάχιστον 30 εκ. για να καλύψουν τα έξοδά τους τον πρώτο χρόνο της ελευθερίας τους.

harme99

Αν και ο πρίγκιπας Κάρολος θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον Χάρι για κάποιο διάστημα, ο πρώην δούκας θα πρέπει να εργαστεί για να διατηρήσει ένα εξίσου υψηλό επίπεδο ζωής, το ίδιο και η Μέγκαν.

Αυτό θα είναι εύκολο για τη Μέγκαν, όχι όμως για τον Χάρι ο οποίος δεν έχει εργαστεί ποτέ του, παρά μόνο για τη βασιλική οικογένεια.

Και κάπως έτσι, ο Χάρι θα αρχίσει να νιώθει έξω από τα νερά του, βλέποντας τη σύζυγό του να εκμεταλλεύεται τη φήμη που απέκτησε εξαιτίας του και να έχει πολλές επαγγελματικές προτάσεις, ενώ ο ίδιος θα κατρακυλά από τη θέση του ισχυρού που κατείχε λόγω του τίτλου του στο παλάτι, χωρίς τον οποίο δεν είναι τίποτα.

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved