Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ: Ποιος βάζει φρένο στα σχέδια του ζευγαριού;

POP UP TEAM
/
7 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Την ώρα που οι φήμες περί διαζυγίου δίνουν και παίρνουν, το διάσημο ζευγάρι μόλις βρήκε “τοίχο” στα σχέδιά του.

Ένα από τα σπίτια του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ, βρίσκεται στην Οξφόρδη, σε μια πανέμορφη περιοχή και έχει τα πάντα: Το 17ου αιώνα αρχοντικό έχει εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γήπεδο τένις, κινηματογράφο και φυσικά όλη την πολυτέλεια και τη χλιδή που μπορεί χωρέσει σε ένα σπίτι αξίας 12 εκ. δολαρίων.

amalcloon

Και πρόσφατα, το ζευγάρι που όπως φαίνεται δεν χωρίζει όπως ήθελαν τα τελευταία δημοσιεύματα, αποφασισε να κάνει μια επέκταση στο σπίτι του που πλημμύρισε πριν από λίγους μήνες. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να χτίσει ένα οίκημα για το προσωπικό ασφαλείας τους για να μην τους έχουν μέσα στα πόδια τους.

Το σχέδιό τους ήταν να δημιουργήσουν ένα ξύλινο σπιτάκι πλήρως εξοπλισμένο με κουζίνα και τουαλέτα για να έχουν τις ανέσεις τους τα μέλη του προσωπικού τους.

Ωστόσο, ο στόχος τους να “κρύψουν” το εν λόγω σπιτάκι σε ένα σημείο που έχει πολλά δέντρα για να μην φαίνεται, δεν θα ευοδωθεί.

Το δημοτικό συμβούλιο του Οξφορντσάιρ απαγορεύει στο ζευγάρι να χτίσει εκεί το ξύλινο σπιτάκι του καθώς θεωρεί ότι θα βλάψει τις ρίζες μιας Σεκόγιας που βρίσκεται εκεί και είναι προστατευμένο είδος.

Ετσι το ζευγάρι μετά την απόρριψη, θα πρέπει να εξετάσει ξανά την αίτησή του. Γιατί αν και είναι δύο από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο, οι τοπικές αρχές δεν τους χαρίζονται και τους αντιμετωπίζουν όπως κάθε άλλο κάτοικο της περιοχής.

Ειδικά όταν οι υποθέσεις αφορούν το περιβάλλον.

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved