Τζορτζ – Αμάλ Κλούνεϊ: Χτίζουν χλιδάτο παιχνιδόσπιτο αξίας 90.000 λιρών για τα δίδυμα

POP UP TEAM
/
14 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Tα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για το διάσημο ζευγάρι, προκειμένου να δημιουργήσουν ό,τι καλύτερο για τα παιδιά τους.

Αφού δώρισαν ένα εκατομμύριο δολάρια στον αγώνα κατά του κορονοϊού, ο Τζορτζ και η Αμάλ Kλούνεϊ αποφάσισαν να χτίσουν ένα ονειρεμένο παιχνιδόσπιτο για τα δίδυμα παιδιά τους. Μην φανταστείτε βέβαια ότι θα φτιάξουν ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι, αλλά ένα σπίτι υπερπαραγωγή αξίας 90.000 λιρών! Γιατί θα είναι τόσο ακριβό; Γιατί θα έχει όλα όσα έχει ένα απολύτως λειτουργικό σπίτι: Ακόμα και μπάνιο και κουζίνα με τρεχούμενο νερό.

Το μικρό σπίτι θα είναι μια μικρή απομίμηση του κυρίως σπιτιού της οικογένειας, θα έχει δύο ορόφους, πολλά δωμάτια, εσωτερική σκάλα, παράθυρα, έπιπλα, πλήρως λειτουργικό μπάνιο και κουζίνα με τρεχούμενο νερό και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

kouklosp2

Το σπίτι θα έχει ακόμα αυλή με παιχνίδια, αλλά και μία κανονικού μεγέθους καμηλοπάρδαλη στην οποία θα ανεβαίνουν τα παιδιά.

kouklosp3

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ηθοποιός και η σύζυγός του και δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν προσλάβει την καλύτερη του είδους Barbara Butler, η οποια εξειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων σπιτιών και οι κατασκευές της είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

kouklosp4

Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα γιατί θέλει ό,τι καλύτερο για τα παιδιά του, εξάλλου τα χρήματα είναι το τελευταίο θέμα που απασχολεί το πάμπλουτο ζευγάρι. Η Έλλα και ο Αλεξάντερ είναι δυόμιση ετών, αφού γεννήθηκαν τον Ιούνιο του 2017, και οι γονείς τους τα κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

kouklosp5

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις δημιουργίες της Barbara Butler. Και φανταστείτε ότι το σπιτάκι όπου θα παίζουν η Έλλα και ο Αλεξάντερ, θα είναι πολύ καλύτερο και πολύ… χλιδάτο.

kouklosp7

kouklosp8

kouklospit6

 

Mε πληροφορίες από The Toc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved