Αγνώριστη η Αντέλ: Η ιδιαίτερη δίαιτα που ακολούθησε και έμεινε μισή

POP UP TEAM
/
21 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Sirtfood Diet: Η Αντέλ κατάφερε να μεταμορφωθεί, χάνοντας περισσότερα από είκοσι κιλά. Η ίδια παρουσίασε απώλεια βάρους, χάρη στη βοήθεια προσωπικής γυμνάστριας, ακολουθώντας τη sirtfood diet. Πριν από μερικές ημέρες, η γυμνάστρια της Αντέλ, Καμίλα Γκούντις προχώρησε σε αποκαλύψεις στη «The Sun» για το αποτέλεσμα της δίαιτάς της και την απώλεια βάρους της.

«Το 90% της απώλειας βάρους της Αντέλ είναι από δίαιτα. Φυσικά, βοηθά και η άσκηση. Κάνουμε pilates, όχι όμως κάτι επίπονο. Δεν είναι μεγάλος λάτρης της άθλησης. Πιστεύω πως άλλαξε τον τρόπο διατροφής. Μείωσε πολλά από τα επεξεργασμένα τρόφιμα που κατανάλωνε. Άρχισε να ακολουθεί μια πιο υγιεινή διατροφή με άπαχες πρωτεΐνες, φρούτα και φυσικά καταναλώνοντας λιγότερες θερμίδες και καίγοντας περισσότερες».

adell1

Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να ακολουθήσει την δίαιτα αυτή, που έχει καταταγεί 7η στις αναζητήσεις της Google για το 2019 και η οποία αποτελείται από μια διατροφή πλούσια σε σιτρουίνες – μια οικογένεια πρωτεϊνών – όπως φράουλες, σόγια, κέιλ, φαγόπυρο, βατόμουρα, καρύδια και μαύρη σοκολάτα που αυξάνουν τα επίπεδα των πρωτεϊνών στο σώμα. Επίσης, με την δίαιτα αυτή επιτρέπεται η κατανάλωση κρασιού.

Ακόμη, στην δίαιτα Sirtfood υπάρχει περιορισμός θερμίδων, κάτι που προκαλεί την ικανότητα του σώματος να παράγει υψηλότερα ποσοστά σιρτουίνων, όπως εξηγεί το healthline.com. Οι οπαδοί της διατροφής αυτής, ξεκινούν πίνοντας πράσινους χυμούς και ένα γεύμα την ημέρα (με βάση τα προαναφερθέντα τρόφιμα) για τις τρεις πρώτες ημέρες καταναλώνοντας μόνο 1.000 θερμίδες την ημέρα. Στην συνέχεια, επιτρέπεται να παίρνουν 1.500 θερμίδες ημερησίως, που περιλαμβάνουν χυμούς με φρούτα που περιέχουν σιρτουίνες – όπως πράσινους χυμούς με σέλερι, μαϊντανό, πράσινο τσάι, λεμόνι και κέιλ – και δύο γεύματα.

adele34

Ωστόσο, οι διατροφολόγοι και διαιτολόγοι λένε πως η δίαιτα αυτή χωρίς άσκηση δεν είναι βιώσιμη για μακροπρόθεσμους στόχους. Όπως λέει η Καμίλα Γκούντις: «Όταν εργάζεσαι με τόσους πολλούς περιορισμούς, μερικές φορές το σώμα σου δεν του αρέσει. Είναι μια χαρά αυτή η δίαιτα για μερικές εβδομάδες, αλλά στοιχηματίζω ότι θέλετε πως μόλις την σταματήσεις, θα ξαναπάρεις πίσω τα κιλά που έχασες».

 

 

Mε πληροφορίες από enimerotiko

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved