Meghan Markle – George Clooney: Η κρυφή έξοδος τους και η έξαλλη κατάσταση της Amal

POP UP TEAM
/
22 Απριλίου, 2020

Σε έξαλλη κατάσταση η σύζυγος του George Clooney!

Μετά από μήνες θεωριών πως ο γάμος του με την Amal βρίσκεται υπό πίεση, ο George Clooney φαίνεται να έχει μπει σε μία νέα κρίση λόγω της στενής φιλίας του με τη δούκισσα του Sussex, Meghan Markle. Το περιοδικό New Idea αναφέρει σε νέο δημοσίευμα πως ο super star του Hollywood βοηθά κρυφά την δούκισσα να ξαναρχίσει την καριέρα της τώρα που μετεγκαταστάθηκε στο Los Angeles με τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry.

Κι ενώ αυτό ακούγεται πολύ καλό, μία πηγή αναφέρει πως η Amal έγινε πυρ και μανία μόλις ανακάλυψε τις κινήσεις του George, ενώ νιώθει τρομερά άβολα για την σχέση των δύο φίλων. «Η Amal είναι πολύ τσαντισμένη γιατί ο George και η Meghan μιλούν αδιάκοπα οι δυο τους, κι εκείνη είναι έξω από τις συζητήσεις», αναφέρει η πηγή. Θεωρεί πως όλο αυτό είναι μεγάλη αγένεια, ειδικά επειδή ήταν εκείνη που τους ενθάρρυνε να είναι όλοι φίλοι εξαρχής.

Πιστεύεται ότι ο George και η Meghan αρχικά αντάλλαζαν μηνύματα σε ένα group στο What’s app, μία ομάδα στην οποία βρισκόταν και η Amal και ο Harry, όμως τώρα τελευταία μιλούν σε προσωπικά chats. Το περιοδικό στο εξώφυλλο του αναφέρει πάντως, πως οι δυο τους εθεάθησαν και σε έξοδο οι δυο τους, με την Amal να γίνεται τούρμπο.

Ενώ Amal και Meghan κάνουν αρκετή παρέα τα τελευταία χρόνια οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Amal έχει ενοχληθεί με την στάση τους αυτή. Και όχι γιατί φοβάται πως θα συμβεί κάτι ανάμεσά τους, αλλά επειδή δεν είναι ωραίο να μιλούν πίσω από την πλάτη της.

http://youtu.be/Hrt3qPF6CMI

 

Mε πληροφορίες από queen

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved