Κατερίνα Καινούργιου για Μικρούτσικο: «1η φορά στη ζωή μου μετά έβαλα τα κλάματα – Με αποδομεί συνέχεια»

©Instagram/katken85
POP UP TEAM
/
29 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Σε συνέντευξή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα», παρουσιαστής δήλωσε, συγκεκριμένα, ότι δεν είχε ελευθερία στο “Super Κατερίνα”, ενώ αναφερόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου τη χαρακτήρισε ως τον «καβαλάρη της αυτοαναφορικότητας».

Χωρίς να κρύβει τη δυσαρέσκειά της, η παρουσιάστρια απόρησε στον τηλεοπτικό αέρα για τη στάση του συνεργάτη της ο οποίος -όπως η ίδια τονίζει- την «αποδομεί με κάθε ευκαιρία από εδώ και από κει».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε ότι η συμπεριφορά αυτή εκ μέρους του Ανδρέα Μικρούτσικου έχει αρχίσει να την εκθέτει, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τα μέλη της οικογένειάς της τα οποία -όπως υποστήριξε- τη ρώτησαν τον λόγο για τον οποίο «ο παρουσιαστής της επιτίθεται συνεχώς».

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν βλέπετε τον Ανδρέα μαζί μας σήμερα, να εξηγήσω κάποια πράγματα… Η αλήθεια είναι ότι έδωσε μια συνέντευξη το Σάββατο, στην οποία παιδιά ότι για 1η φορά στη ζωή μου μετά έβαλα τα κλάματα. Δηλαδή, έχουν πει για μένα πόσα, μπορεί να έχω στεναχωρηθεί, να έχω απογοητευτεί, αλλά να πάρω την οικογένειά μου και να κλειστώ στον εαυτό μου και όλο το Σάββατο να κλαίω στο σπίτι μου δεν μου έχει ξανασυμβεί».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια περιέγραψε ότι οι γονείς της την πήραν τηλέφωνο απορημένοι με τη συμπεριφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Με πήραν οι γονείς μου μετά από αυτή τη συνέντευξη και μου είπαν: “Γιατί γίνεται αυτό συνέχεια; Γιατί συνέχεια σε αποδομεί; Γιατί συνέχεια μιλάει αρνητικά για σένα; Γιατί συνέχεια σου επιτίθεται; Του έχεις κάνει κάτι;”. Ειλικρινά είμαι σε σοκ διότι δεν πίστευα, όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη, ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από δω και από κει. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί και μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες».

 

Επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε για τη μεταξύ τους σχέση: «Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί, του ζητώ συνέχεια να με διορθώνει, ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ειλικρινά σας μιλάω, δεν του έχω απαγορεύσει ποτέ να πει την γνώμη του και να προσβάλλει τον Γιάννη, την Χρύσα, τον Γρηγόρη ή εμένα. Και πάλι λέγαμε πως σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία και από τον πατέρα μου και να τον αφήνουμε να πει την γνώμη του. Έχω διαπληκτιστεί με τους συνεργάτες μου πόσες φορές, επειδή ο Ανδρέας μπορεί να τους έχει προσβάλλει, αλλά πάλι λέμε ότι “είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει μια πορεία”. Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης και μου έχουν πει «πως επιτρέπεις σε αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει έτσι για εμάς. Ακόμα και όταν ένιωθα να πνίγομαι, τον έβαζα πάνω από όλα. Οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι τους μεγαλύτερους και τους ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία».

Συνεχίζοντας, διευκρίνισε: «Ακόμα κι όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και μια ένταση, που πολλές φορές οφειλόταν σε αυτό, εγώ έσκυβα το κεφάλι και έλεγα ότι ο Ανδρεας ξέρει καλύτερα. Ακόμα και σε ένα σκηνικό που έχω μετανιώσει πάρα πολύ, το οποίο αφορούσε στη Φαίη Σκορδά και έχω ζητήσει δημόσια συγνώμη στην κοπέλα, ήταν επειδή ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελα να πω και με έφερε εκτός εαυτού».

«Όλοι έχουμε κάνει λάθη αλλά το να βγαίνει στα άλλα κανάλια και κάθε μέρα να με αποδομεί… Πείτε μου, αν έχω κάνει κάτι λάθος ρε παιδιά;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου δίνοντας τον λόγο στους συνεργάτες της προκειμένου να τοποθετηθούν και εκείνοι με τη σειρά τους.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved