Το γράμμα του Τομ Χανκς στο 8χρονο αγόρι που δέχεται bullying γιατί τον λένε «Κορόνα»

POP UP TEAM
/
24 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Κορόνα Ντε Βρις (Corona De Vries) είναι ένας οκτάχρονος θαυμαστής του Τομ Χανκς και ζει στο Γκολντ Κόουστ της Πολιτείας του Κουίνσλαντ.

Το μικρό αγόρι είχε γράψει στον Χολιγουντιανό αστέρα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον έμειναν σε καραντίνα περισσότερες από δύο εβδομάδες στο εν λόγω παραλιακό θέρετρο της Αυστραλίας.

Είχαν διαγνωστεί θετικοί στις εξετάσεις για COVID-19, νόσησαν και μάλιστα πρόσφατα σε συνέντευξή της η Γουίλσον περιέγραψε όλη τους την εμπειρία. 

Σύμφωνα με το Channel 7 News το 8χρονο αγόρι φέρεται να είχε γράψει στον Χανκς λέγοντας: «Ακουσα τα νέα ότι εσείς και η σύζυγός σας κολλήσατε τον κορονοϊό.

Είστε εντάξει;» Ο μικρός Αυστραλός πρόσθετε στην επιστολή του ότι αγαπάει το όνομά του, όμως τα παιδιά στο σχολείο τον αποκαλούν κοροϊδευτικά «κορονοϊό», πράγμα που τον κάνει να αισθάνεται «λύπη κι οργή».

epistoli hanks corona 

Με τη σειρά του ο Τομ Χανκς απάντησε χρησιμοποιώντας μια γραφομηχανή Corona, την οποία είχε φέρει μαζί του στο Γκολντ Κόουστ: «Η επιστολή σου έκανε εμένα και τη γυναίκα μου να νιώσουμε τόσο υπέροχα! … Ξέρεις, είσαι το μόνο πρόσωπο που γνώρισα ποτέ να έχει το όνομα Κορόνα – όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα», έγραψε ο Χανκς με την ευαισθησία που τον διακρίνει στο αγόρι. Ο Τομ Χανκς έδωσε στον Κορόνα τη γραφομηχανή του, γράφοντας: «Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει. Ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί. Και χρησιμοποιήσέ τη για να μου απαντήσεις». Στο τέλος της επιστολής ο ηθοποιός έγραψε με τον δικό του γραφικό χαρακτήρα: «Υ.Γ. Έχεις ενα φίλο, ΕΜΕΝΑ».

Ο Τομ Χανκς έχει μανία με τις vintage γραφομηχανές και διατηρεί μια πλούσια και πολύ ακριβή συλλογή. Ξεκίνησε να τις συλλέγει όταν ήταν 19 ετών.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved