Eurovision – Μαρίνα Σάττι: «Ήμουν άρρωστη, ανά τρεις ώρες έπαιρνα φάρμακα»

POP UP TEAM
/
10 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Παρά την ίωση που την ταλαιπωρεί, η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision 2024 στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου 11 Μαΐου.

Αφού εντυπωσίασε το κοινό με την ερμηνεία της στο «Ζάρι», μίλησε για το ιατρικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν άρρωστη, ανά τρεις ώρες έπαιρνα φάρμακα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις τι έχω πάρει από φάρμακα».

Η Μαρίνα Σάττι περιέγραψε ότι φοβήθηκε μήπως κλείσει η φωνή της, λέγοντας ότι «είχα φουλ φόβο ότι μπορεί να μην έχω φωνή σήμερα. Ήρθα χαλαρά κι είπα ότι θα το πάμε τελείως χαλαρά και για πλάκα. Τελικά, βγήκαν κάποια πράγματα που μας άρεσαν».

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ανέβηκα, δεν κατάλαβα τι έγινε, δεν είχα έλεγχο, ούτε που ξέρω πώς τραγούδησα. Ελπίζω να είμαι πιο ψύχραιμη στον τελικό».

Όσον αφορά τον αυριανό τελικό είπε: «Πρέπει να ξεκουραστώ, να το βουλώσω λίγο, να φτιάξω τη φωνή μου. Πιστεύω ότι θα είμαι πιο ψύχραιμη. Να πούμε να έχουμε ωραία ενέργεια».

Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στη 12η θέση, το Σάββατο 11 Μαΐου.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved