Kate Hudson: Γιαγιά, μαμά και εγγονή ποζάρουν μαζί σε εξώφυλλο

POP UP TEAM
/
26 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Κέιτ Χάντσον ανέβασε στο instagram μια υπέροχη φωτογραφία η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ιστορική, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η διάσημη ηθοποιός μαζί με τη διάσημη μητέρα της Γκόλντι Χον και την κόρη της ποζάρουν στο εξώφυλλο του περιοδικού People, και είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό περιέλαβε τρεις γενιές στο εξώφυλλο με τους πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο, θέλοντας να τονίσει την αληθινή ομορφιά της οικογένειας.

“Ήμουν τόσο χαρούμενη που ζήτησαν να είναι μια οικογενειακή εικόνα γιατί σήμερα περισσότερο από ποτέ, η οικογένεια είναι το παν, σωστά;” δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή “The Ellen Show”.

“Κάνουμε ό, τι μπορούμε, μένοντας σπίτι προς όφελος όχι μόνο των άλλων, αλλά και της υγείας των οικογενειών μας και για την προστασία της ένωσής μας. Νομίζω ότι το μήνυμα μιας ισχυρής ένωσης είναι πραγματικά σημαντικό και όμορφο”, είπε.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου πριν ξεκινήσει η καραντίνα του κορονοϊού, τότε που δεν είχαμε ιδέα τι θα ακολουθήσει, όπως έγραψε η ηθοποιός στο instagram.

 

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη μαμάς – κόρης που ανέβασε στο instagram το περιοδικό.

 

H Κέιτ Χάντσον απέκτησε την κόρη της μετά από δύο γιους και είναι ξετρελαμένη μαζί της.

 

 

Με πληροφορίες από thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved