Ο Μπραντ Πιτ ως Δρ. Άντονι Φάουτσι δίνει διευκρινίσεις για τις δηλώσεις Τραμπ

POP UP TEAM
/
27 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το δεύτερο επεισόδιο του Saturday Night Live, το οποίο μεταδίδεται εκτός πλατό λόγω κορονοϊού, ξεκίνησε με τον Μπραντ Πιτ στον ρόλο του Δρ. Άντονι Φάουτσι, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων των ΗΠΑ και μέλος της task force του Λευκού Οίκου για την πανδημία. 

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες στην Αμερική που μου έχουν στείλει υποστηρικτικά, γεμάτα έμπνευση και μερικές φορές γλαφυρά e-mails», είπε ο Πιτ ως Φάουτσι, προσθέτοντας στη συνέχεια πως υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση για τον κορωνοϊό και πως «ναι, ο πρόεδρος [Τραμπ] πήρε θάρρος με μερικές οδηγίες».

Στη συνέχεια είπε πως θα ήθελε να εξηγήσει «τι προσπαθούσε να πει» ο Ντόναλντ Τραμπ και το σκετς συνέχισε δείχνοντας βίντεο του Αμερικανού προέδρου να μιλά για το ξέσπασμα της πανδημίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα των New York Times, το πρώτο απόσπασμα έδειχνε τον Τραμπ να δηλώνει πως θα υπάρξει εμβόλιο «σχετικά σύντομα». «Το σχετικά σύντομα είναι ενδιαφέρουσα φράση. Σχετικά με ολόκληρη την ιστορία της Γης; Σίγουρα, το εμβόλιο θα έρθει πραγματικά γρήγορα. Αλλά αν επρόκειτο να πεις σε ένα φίλο, θα περάσω σχετικά σύντομα, και μετά εμφανιζόσουν ενάμιση χρόνο αργότερα, τότε ο φίλος σου θα εκνευριζόταν σχετικά πολύ», ανέφερε ο Πιτ.

Το επόμενο βίντεο αφορούσε μια δήλωση του Τραμπ πως ο κορωνοϊός θα εξαφανιστεί «σαν θαύμα». «Ένα θαύμα θα ήταν τέλειο. Σε ποιον δεν αρέσουν τα θαύματα; Αλλά τα θαύματα δεν θα έπρεπε να είναι το σχέδιο Α. Ακόμη και ο Σάλι [σ.σ. αναφορά στην ταινία με τον Τομ Χανκς] προσπάθησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο πρώτα», ανέφερε ο ηθοποιός ως Δρ. Φάουτσι.

Το τρίτο απόσπασμα έδειχνε τον Αμερικανό πρόεδρο να δηλώνει πως «οποιοσδήποτε χρειάζεται τεστ, θα το έχει» και πως τα «τεστ είναι όμορφα». «Δεν ξέρω αν θα τα χαρακτήριζα όμορφα. Εκτός αν ομορφιά για εσάς σημαίνει να σας γαργαλούν τον εγκέφαλο με μια μπατονέτα. Επίσης, όταν είπε πως οποιοσδήποτε θα μπορεί αν βρει τεστ, αυτό που εννοούσε ήταν σχεδόν κανένας», σημείωσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved