Μαράια Κάρεϊ: Η ασύλληπτη ντουλάπα της με τα χίλια ζευγάρια παπούτσια

POP UP TEAM
/
28 Απριλίου, 2020

Η Μαράια Κάρεϊ μας ξεναγεί στην απίστευτη ντουλάπα της που έχει το μέγεθος ενός καταστήματος. Χωρίς υπερβολή.

Aπό τα δανεικά παπούτσια της μητέρας της που την στένευαν, πλέον έχει φτάσει να έχει περισσότερα από 1.000 ζευγάρια παπούτσια και αντίστοιχα εκατοντάδες ρούχα. Η Μαράια Κάρεϊ μας ξεναγεί στην απίστευτη ντουλάπα της που έχει το μέγεθος ενός καταστήματος. Χωρίς υπερβολή.

Η ιστορία της θυμίζει το παραμύθι της Σταχτοπούτας, που απλώς είναι τοποθετημένο στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας: ένα φτωχό κορίτσι που μοιραζόταν ένα δωμάτιο στο Μανχάταν με άλλες τέσσερις φοιτήτριες έχοντας μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια, τώρα έχει πολλά ακίνητα, ανάμεσα τους και ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη που διαθέτει μια τεράστια ντουλάπα…μεγέθους σπιτιού.

 mariahdoula5

Πως είναι οργανωμένη η απίστευτη ντουλάπα της σταρ…ώστε να μην χάνεται; Αμέτρητα πανάκριβα φορέματα και ρούχα επώνυμων σχεδιαστών, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα και φυσικά εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια είναι ταξινομημένα σύμφωνα με το χρώμα και τον τύπο, κάθε είδους. Όλα αυτά, απόλυτα τακτοποιημένα, κρεμασμένα και διπλωμένα στην κατάλληλη κατηγορία, από casual μέχρι βραδινά. Μέσα σε κάθε χώρο φυλάει τα εμβληματικά φορέματα που έχει φορέσει σε συναυλίες της, αναρίθμητα πέδιλα και γόβες, αν και παραδέχεται πως προτιμά τις άνετες παντόφλες που φορούσε όταν ήταν έγκυος.

 mariahdoulap

Την ντουλάπα υπερπαραγωγή συμπληρώνουν υπέροχα έπιπλα, εντυπωσιακοί καθρέφτες, ακριβά φωτιστικά καθώς και ένα δάπεδο με χρυσά αστέρια και το αρχικό του ονόματος της Μαράια. Το μπουντουάρ που αρμόζει σε πριγκίπισσα δεν είναι το μοναδικό του σπιτιού! Όπως ομολόγησε η σταρ στους τρεις ορόφους στο σπίτι της στο Tribeca της Νέας Υόρκης υπάρχουν άλλες τρεις ντουλάπες που δεν τις έχει δείξει σε κανέναν. Μία για τα εσώρουχα της, ακόμα μία για παπούτσια και ένας υπέροχος χώρος με κινούμενες ντουλάπες που σχεδίασε μαζί με τον αρχιτέκτονα Mario Buatta όπου διαλέγει τα ρούχα μαζί με τους στυλίστες της.

mariahdoula2

Φυσικά όπως είναι αναμενόμενο δεν ψάχνει μόνη της να βρει τι θα φορέσει κάθε μέρα, αφού υπάρχει προσωπικό για να της διαλέγει outifit για κάθε μέρα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας σχεδιάγραμμα. Η τεράστια αυτή υπερβολή της Μαράια με την μόδα -ίσως- μπορεί να εξηγηθεί με τις στερήσεις που βίωσε νεότερη. Όπως η ίδια έχει δηλώσει «Όταν ήμουν 17 έπρεπε να φοράω τα παπούτσια της μητέρας μου και τα πόδια μου δεν χωρούσαν μέσα σε αυτά. Ήταν ένας πραγματικά κρύος χειμώνας και σκέφτηκα: Μία μέρα θα έχω τόσα πολλά παπούτσια που δεν θα ξέρω ποιο να διαλέξω». Και το πραγματοποίησε.

Δείτε την Μαράια να μας ξεναγεί στην ασύλληπτη ντουλάπα της

 

Με πληροφορίες από womantoc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved