Κάθε μέρα που περνάει, προστίθεται άλλη μια διάσημη Ελληνίδα στη Μύκονο. Την ώρα που εδώ στην Αθήνα ξυπνάμε και κοιμόμαστε με κεραυνούς και καταιγίδες, στο νησί των ανέμων τα πράγματα είναι ευνοϊκά για να απολαμβάνουμε ωραίες γυναίκες. Το new entry είναι η Πηνελόπη Πλάκα που δεν απασχολεί συχνά τα social.

Ενώ θα μπορούσε να μας απασχολεί διαρκώς, δεν το κάνει. Ειδικά τα τελευταία 1-2 χρόνια αποφεύγει να αναρτά τέτοιες φωτογραφίες όπως αυτή που θα δείτε στη συνέχεια. Μόνο τα καλοκαίρια περιμένουμε για να την θαυμάσουμε λίγο περισσότερο και στην πιο απλή της εκδοχή.

Γιατί μόνο ως αποθέωση της απλότητας μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το θέαμα στη φωτογραφία. Η Πηνελόπη Πλάκα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της στο Πέτα τη Φριτέζα και έσπευσε για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Το ξεκίνημα τη βρίσκει προφανώς στη Μύκονο, εκεί όπου κάνει το δικό της «προσκύνημα» η ελληνική σόουμπιζ.

Στις πρώτες της μέρες στο νησί η Πηνελόπη πάει να κοντράρει τις ήδη υπάρχουσες δυνάμεις, όπως Τούνη και Παναγιώταρου, με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Φορώντας τα γυαλιά της και με το μαλλί αφημένο στον αέρα, η Πλάκα ποζάρει τόπλες με τα χέρια της να κρατάνε και να κρύβουν το στήθος της