Tom Cruise: Μπέρδεψε το αυτοκίνητο του με του Rishi Sunak

Tom Cruise/ ©Gage Skidmore
POP UP TEAM
/
5 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Tom Cruise βρέθηκε στο ελικοδρόμιο του Λονδίνου για τα γυρίσματα σκηνών από την όγδοη συνέχεια της σειράς «Mission Impossible».

Ο 61χρονος ηθοποιός έκανε μία γκάφα που πολλοί την έχουμε κάνει. Προσπάθησε να μπει, χωρίς να το καταλάβει, στο αυτοκίνητο κάποιου άλλου. Πόσοι το έχουμε πάθει αυτό; Παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν θα πετυχαίναμε «εμείς οι κοινοί θνητοί» να μπούμε στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Rishi Sunak.

Ο Tom Cruise λοιπόν, πήγε να μπει στο «αγροτικό» αμάξι του Rishi Sunak.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Sun», ο Tom Cruise κατάλαβε στη στιγμή το μπέρδεμά του και με χαμόγελο στα χείλη, κατευθύνθηκε λίγο παρα ‘κει στο δικό του αμάξι, χαιρετώντας μάλιστα τους θαυμαστές του (αλίμονο).

@adi101010 #tomcruise #rishisunak #tom #cruise #rishi #sunak #missionimpossible #topgun #tory #election #oops #oopsie #fyp #fypage #london #england #uk #battersea ♬ Mission Impossible (Main Theme) – Favorite Movie Songs


Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο Rishi Sunak, θεωρείται ότι προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο λίγη ώρα αργότερα, αφού πήρε μια 45λεπτη πτήση επιστροφής από την πόλη του Ντέβον όπου βρέθηκε στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας για τις εκλογές της 4ης Ιουλίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved