Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Δημήτρης Σταρόβας
POP UP TEAM
/
17 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για τα όσα έζησε τους τελευταίους μήνες και ευχαρίστησε το κοινό του για όλη τη στήριξη που έλαβε. Ο Δημήτρης Σταρόβας έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Ένα μήνα μετά».

 

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σταρόβα

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα.

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης στην έναρξη του βίντεο.

»Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο.

»Οπότε επιφυλάσσομαι.Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved