Μέγκαν Μαρκλ: Μάλλον αποκαλύφθηκε η πρώτη της επαγγελματική κίνηση

POP UP TEAM
/
7 Μαΐου, 2020

Λίγο πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, το 2018, η Meghan Markle έκλεισε τον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς και το lifestyle blog της, ονόματι The Tig.

Στο blog, η Markle έγραφε για φαγητό, ταξίδια, μόδα, ομορφιά και influencers. Επιπλέον, μιλούσε γα την καθημερινότητά της- από τις αποφάσεις της για τη νέα χρονιά, μέχρι τα βιβλία που διάβασε και της έκαναν εντύπωση, ή τις αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία. 

Το blog, που είχε πάρει το όνομά του από το αγαπημένο κρασί της ηθοποιού, Tignanello, ήταν ένα απόλυτα προσωπικό project με το οποίο απολάμβανε πολύ να ασχολείται και, παρότι είναι κλειστό εδώ και κάποια χρόνια, σήμερα διαβάσαμε σε δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου ότι υπάρχει περίπτωση να το ξανανοίξει.

Κατά τη διάρκεια ενός podcast, η ιδρύτρια του Beaumont Etiquette, που ασχολείται με θέματα savoir vivre αλλά και βασιλικού πρωτοκόλλου, ανέφερε ότι πιστεύει πως η Markle “θα φτιάξει κάτι σαν το GOOP της Gwyneth Paltrow, ένα νέο Tig”, και συμπλήρωσε ότι “έχω μία φίλη που έχει πληροφορίες και πραγματικά πιστεύω ότι ετοιμάζει κάτι. Θεωρώ ότι θα μάς παρουσιάσει κάτι πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό με κορυφαίους συνεργάτες από όλο τον κόσμο”.

 

Με πληφορορίες από thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved