Η συγκινητική κίνηση των Kate και William για τα γενέθλια του μικρού Archie

POP UP TEAM
/
7 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

O γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle γίνεται σήμερα ενός.

 Ο Archie έχει τα πρώτα του γενέθλια. Ο γιος του Harry και της Meghan Markle γίνεται σήμερα ενός και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το παλάτι του Kensington μοιράστηκε μία οικογενειακή φωτογραφία. Είναι γνωστό πως από τότε που οι γονείς του Archie αποχώρησαν από την βασιλική οικογένεια, ο επίσημος λογαριασμός του του Sussex Royal έχει πάψει να ενημερώνεται. “Μπορεί να μην μας βλέπετε εδώ αλλά η δουλειά μας θα συνεχιστεί” είχαν γράψει στο τελευταίο post που μοιράστηκαν μέσα από αυτόν τον λογαριασμό, το οποίο είχαν υπογράψει απλώς ως “Harry και Meghan”.

Με αφορμή λοιπόν τα πρώτα γενέθλια του μικρού πρίγκιπα, και με δεδομένο ότι ο επίσημος λογαριασμός των γονιών του στο Instagram έχει πάψει να ενημερώνεται, πριν από λίγες ώρες ανέβηκε μία φωτογραφία με ευχές στον αντίστοιχο του Kensington Royal.

“Ευχόμαστε στον Archie χαρούμενα πρώτα γενέθλια σήμερα” έγραφε η λεζάντα κάτω από το πορτρέτο, στο οποίο ποζάρουν όλα τα senior μέλη της βασιλικής οικογένειας και μαζί τους φυσικά οι Meghan, Harry και Archie. H εικόνα προέρχεται από τη βάφτιση του πρίγκιπα και έχει τραβηχτεί πριν από την αποχώρηση του ζευγαριού από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Η συγκινητική αυτή κίνηση των Kate και William επιβεβαιώνει με έναν τρόπο ότι διατηρούν άριστες σχέσεις με τους συγγενείς τους που βρίσκονται πλέον στο Λος Άντζελες, παρά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Και στον λογαριασμό Royal Family όμως ανέβηκε μία φωτογραφία προς τιμήν του Archie.

“Χρόνια πολλά στον Archie Mountbatten-Windsor που σήμερα γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια! Ο Archie είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας.” αναφέρει η λεζάντα σ’ αυτή την εικόνα, από την πρώτη επίσημη συνάντηση του μικρού με την Ελισάβετ.

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved