Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι το κοριτσάκι στη φωτογραφία;

POP UP TEAM
/
21 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Οι γονείς της είναι γνωστοί στον χώρο της showbiz. Ο μπαμπάς της πολύ γνωστός ηθοποιός, ενώ η μητέρα της συγγραφέας σκηνοθέτης και χορογράφος.

Η «μικρή» ηθοποιός, όπως έχει δηλώσει η ίδια, παρόλο που μεγάλωσε μέσα στα θέατρα, όταν πήγαινε σχολείο δεν γνώριζε τι δουλειά κάνουν οι γονείς της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fotini Atheridou (@fotiniatheridou)

Είναι η Φωτεινή Αθερίδου, την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα, που τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει για λίγο στην άκρη την συγγραφή (έγραφε η ίδια τους ρόλους στο ζευγάρι της Μουρμούρας, όπου πρωταγωνιστούσε) καθώς έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των δύο της παιδιών, δουλεύοντας παράλληλα και στο θέατρο.

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύντροφός της, επίσης, ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Θοδωρή, στις 22 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ ο δεύτερος γιος τους ήρθε στον κόσμο στις 15 Μαΐου 2023. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Δραματική Σχολή και για πολλά χρόνια ήταν πολύ καλοί φίλοι. Όταν η σχέση τους εξελίχθηκε σε έρωτα, ξαφνιάστηκαν και οι ίδιοι, αφού ήταν κάτι που δεν το είχαν καθόλου στο μυαλό τους.

Εδώ και έξι περίπου χρόνια είναι μαζί κι ευτυχισμένοι, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved