Χάρι και Μέγκαν: To “παλάτι” των 18 εκατ. δολαρίων που μετακόμισαν στο Λος Άντζελες

POP UP TEAM
/
8 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Από το αληθινό παλάτι του Μπάκιγχαμ, μετακόμισαν στο δικό τους “παλάτι” με οκτώ υπνοδωμάτια και 12 μπάνια.

Η κοινή ζωή τους έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις από την αρχή της ανακοίνωσης του δεσμού τους μέχρι και σήμερα, αλλά ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω και να κάνουν μια νέα αρχή.

Για να το πετύχουν αυτό, μετακόμισαν αρχικά στον Καναδά και μετά στο Λος Άντζελες σε μια προσπάθεια να απεγκλωβιστούν από το παλάτι.

Ουσιαστικά, έφυγαν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και πήγαν στο δικό τους “παλάτι” αξίας 18 εκατ. δολαρίων όπως αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.

palatilosangel

Το παλάτι της Μέγκαν
Βέβαια, αν νόμιζαν θα κατάφερναν να κρατήσουν κρυφό το νέο τους σπίτι και ότι θα ξέφευγαν από τα βρετανικά ΜΜΕ είναι γελασμένοι, αφού εδώ και μήνες προσπαθούσαν να ανακαλύψουν πού ζει το ζευγάρι στο Λος Αντζελες. Τελικά τους ξετρύπωσε η Dail Mail αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους ζουν σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, η οποία ανήκει στον μεγιστάνα του Χόλιγουντ Τάιλερ Πέρι. Μάλιστα, αναφέρει ότι τον γνώρισαν μέσω της κοινής τους φίλης Όπρα Γουίνφρεϊ.

spitimeghar

Το πολυτελές κρυσφήγετο του ζευγαριού και του ενός έτους γιου τους, βρίσκεται στην κορυφή του λόφου της κοινότητας Beverly Ridge Estates, όπου διαμένει η ελίτ των σταρ και είναι αυστηρά περιφρουρούμενη για την ασφάλειά τους.

http://youtu.be/Q3IdQucmqFI

Αν και δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ο Χάρι και η σύζυγός του νοικιάζουν την έπαυλη ή μένουν εκεί ως φιλοξενούμενοι.

Δεν έχει γίνει κάποια καταγραφή για πώληση, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ.

Από τότε που μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν εμφανιστεί ελάχιστες φορές δημόσια, συμμετέχοντας εθελοντικά σε προγράμματα βοήθειας ευπαθών ομάδων που πλήττονται από τον κορονοϊό.

 http://youtu.be/j05guPSsWcw

Με πληροφορίες από The Toc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved