O Πολ Μεσκαλ σνίφαρε πραγματάκια στο Φεστιβάλ του Γκλαστονμπέρι

©Wikimedia Commons/Quinzaine des Réalisateurs
POP UP TEAM
/
3 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Είναι σίγουρα ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή και αναμφισβήτητα ανερχόμενος σταρ. Δυστυχώς όμως υπήρξε απρόσεκτος. Η αλήθεια είναι πως δεν πέφτουμε από τα σύννεφα που κάποιος έκανε ναρκωτικά σε Φεστιβάλ παρόλα αυτά όταν σε πιάνουν στα πράσα και το μαθαίνει όλος ο πλανήτης δεν είναι και ευχάριστο.

Ο 28χρονος ηθοποιός φάνηκε να κάνει χρήση ναρκωτικών σε βίντεο που εξασφάλισε η Sun. Συγκεκριμένα, ο Μέσκαλ απαθανατίζεται να παίρνει μια ουσία από ένα μικρό σακουλάκι και στη συνέχεια να τη βάζει στη μύτη του.

«Ο Πολ έμοιαζε σαν να χρησιμοποίησε ένα κλειδί για να βγάλει κάποια ουσία από μια σακούλα την οποία έφερε κοντά στη μύτη του και τη σνίφαρε», ισχυρίστηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας στη Sun και πρόσθεσε: «Το έκανε μια φορά και μετά βούτηξε το κλειδί πίσω στη σακούλα και το έφερε στη μύτη του και σνίφαρε ξανά».


Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι «ο Πολ δεν φαινόταν να νοιάζεται αν τον έβλεπε κανείς. Χόρευε και γελούσε με τους φίλους του».

Ο Μέσκαλ φάνηκε να μην γνωρίζει ότι τον βιντεοσκοπούσαν εκείνη τη στιγμή, καθώς απολάμβανε τη συνυαλία των «The National».Ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok δείχνει τον Μέσκαλ να φοράει το ίδιο ρούχο με το επίμαχο βίντεο. Στο κλιπ, ο Ιρλανδός ηθοποιός πόζαρε για selfies με τους θαυμαστές του.

O Ιρλανδός σταρ φέρεται επίσης να εθεάθη να κάνει παρέα με τη Σίρσα Ρόναν, την Ντέιζι Έντγκαρ Τζόουνς και την Ίντια Μάλεν όταν οι Coldplay ανέβηκαν στη σκηνή. Σε ένα άλλο βίντεο στο TikTok, εθεάθη να χορεύει με την 26χρονη συμπρωταγωνίστριά του στο «Normal People».Ο ηθοποιός δεν έχει απαντήσει για τη φερόμενη χρήση ναρκωτικών.

Ο Μέσκαλ θεωρείται ένας από τους πιο ανερχόμενους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή. Αρχικά, έγινε γνωστός από τη βραβευμένη σειρά του BBC, «Normal People» (2020). Επίσης, έχει προταθεί για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Aftersun» (2022). Ο μεγαλύτερος, όμως, ρόλος του μέχρι ώρας αναμένεται να είναι στο σίκουελ του «Μονομάχου» του Ρίντλεϊ Σκοτ, όπου πρωταγωνιστεί, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2024.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved