Επιθέσεις μίσους και θλιβερά σχόλια στην Adele επειδή τόλμησε να αδυνατίσει

POP UP TEAM
/
11 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Τα τελευταία 24ωρα ένα από τα θέματα που απασχόλησαν ιδιαίτερα τον κόσμο ήταν η νέα πολύ αδυνατισμένη εμφάνιση της Αντέλ.

Η διάσημη τραγουδίστρια, έκανε μια ανάρτηση στο instagram μετά από μήνες δείχνοντας σε όλους τη νέα της εμφάνιση μετά την απώλεια 45 ολόκληρων κιλών. Πραγματικά εντυπωσιακή η διαφορά και η ίδια φάνηκε πολύ χαρούμενη και ανανεωμένη.

Ωστόσο, στα social media ξέσπασε ένας διαδικτυακός πόλεμος με χιλιάδες σχόλια για την τραγουδίστρια.

Όλοι είχαν κάτι να πουν, είτε θετικό είτε αρνητικό. Πολλοί την επαίνεσαν για την νέα της εμφάνιση που πέτυχε μετά από μεγάλη προσπάθεια προφανώς.

Ωστόσο, υπήρξαν και εκείνοι που θεώρησαν προσβλητικά και fatshaming τα σχόλια που ανέφεραν πόσο καλή είναι τώρα, σε σχέση με το παρελθόν.

Άλλοι έγραψαν ότι προτιμούσαν την παχουλή Αντέλ και ότι θα χάσει πολλούς θαυμαστές από τα σόου της, όμως το θέμα είναι πώς προτιμά η ίδια τον εαυτό της αυτή τη στιγμή.

 

Το να σχολιάζουμε το πόσο λεπτή είναι τώρα τη Αντέλ, είναι εξίσου άσχημα με την ίδια συζήτηση όταν ήταν υπέρβαρη. Τραγουδίστρια είναι και μάλιστα με αξιοσημείωτη καριέρα, γιατί να μετρά το βάρος της ή η εξωτερική εμφάνισή της γενικότερα;

Μα πως γέρασε έτσι η Αντέλ στα 29 της μόλις χρόνια;

Το σώμα της Adele είναι δικό της. Το πώς επιλέγει να δείχνει είναι δική της υπόθεση και δεν απεικονίζει το απίστευτο ταλέντο της ή την επαγγελματική της καταξίωση. Έχει πουλήσει εκατομμύρια άλμπουμ, έχει κερδίσει 15 βραβεία Grammy και οι συναυλίες της γίνονται sold out. Και ναι είτε έχει χάσει βάρος είτε όχι, παραμένει μια γοητευτική γυναίκα που δημιουργεί υπέροχη μουσική.

Τα καρφιά για το παρελθόν

Κάποια κακοπροαίρετα σχόλια βασίζονταν στο πώς η ίδια είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν το μπούλινγκ για τα κιλά της, λέγοντας ότι ποτέ δεν είχε στόχο να μοιάζει με μοντέλο. “Ποτέ δεν είδα εξώφυλλα ή βιντεοκλίπ και είπα ότι πρέπει να δείχνω έτσι αν θέλω να κάνω επιτυχία” είχε πει, ενώ όταν ο Καρλ Λάγκερφελντ την είχε πει χοντρή του είχε δώσει πληρωμένη απάντηση λέγοντας:

“Απολαμβάνω να είμαι αυτή που είμαι, πάντα αυτό έκανα. Έχω δει ανθρώπους που αυτό το πράγμα δυναστεύει τις ζωές τους, ξέρεις, το να θέλουν να είναι πιο αδύνατοι ή να έχουν μεγαλύτερο στήθος, και πως όλο αυτό τους εξαντλεί. Και απλώς δεν το θέλω στη ζωή μου και δεν έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα για μένα. Τουλάχιστον, δεν έκανα ποτέ παρέα με τέτοιου είδους απαίσια άτομα που το κάνουν πρόβλημα”.

Ποιο γνωστό κατάστημα ένδυσης απέρριψε την κάρτα της Αντέλ;
Το γεγονός ότι μετά από κάποια χρόνια αποφάσισε να αδυνατίσει, δεν σημαίνει βέβαια ότι ανατρέπει όσα πίστευε στο παρελθόν.

Έξάλλου, είτε παχουλή είτε αδύνατη… τα σχόλια δεν τα γλιτώνει.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο twitter.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved