Η Madonna φωτογραφήθηκε με εσώρουχα στο Instagram πριν από θεραπεία: «Ευχηθείτε μου καλή τύχη»

POP UP TEAM
/
13 Μαΐου, 2020

Η Μαντόνα αποφάσισε να αντιμετωπίσει τα ορθοπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από το περασμένο φθινόπωρο και τα οποία τις προκαλούν αφόρητους πόνους οδηγώντας σε αλλεπάλληλες ακυρώσεις σόου.

Με δύο φωτογραφίες στο Instagram, η 61χρονη τραγουδίστρια ενημέρωσε τα 15,1 εκατομμύρια ακολούθων ότι θα υποβληθεί σε μία αναγεννητική θεραπεία. «Επιτέλους θα ακολουθήσω την αναζωογονητική θεραπεία για τον χόνδρο που λείπει. Θα χοροπηδούσα πάνω κάτω, αν μπορούσα μετά από 8 μήνες πόνου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη».

Πριν την εξάπλωση της πανδημίας που έφερε ένα απρόσμενο τέλος σε όλες τις συναυλίες και εκδηλώσεις στις περισσότερες χώρες του κόσμου, η Μαντόνα είχε ήδη ακυρώσει 8 συναυλίες της περιοδείας της Madame X, καθώς υπέφερε από το γόνατό της και, σε ορισμένες περιπτώσεις, είχε τραυματιστεί επί σκηνής.

Στις 19 Ιανουαρίου ακύρωσε ένα σόου μόλις 45 λεπτά πριν την έναρξή του. «Με λύπη μας σας ενημερώνουμε πως η Μαντόνα δεν είναι σε θέση να βγει στη σκηνή απόψε» ενημέρωνε το σχετικό e-mail τους κατόχους εισιτηρίων στις 19:45, με τη συναυλία στη Λισαβόνα να είναι προγραμματισμένη για τις 20:30. «Συγγνώμη, πρέπει να ακυρώσω το αποψινό» έγραψε η σταρ στο Instagram προσθέτοντας πως «πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ».

Tον περασμένο Νοέμβριο είχε υποστεί ρήξη συνδέσμου αλλά η «κακή τύχη» συνεχίστηκε και την φετινή χρονιά. Στα τέλη Φεβρουαρίου έπεσε από καρέκλα κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Παρίσι. Αν και συνέχισε να τραγουδά, ο πόνος ήταν τόσο οξύς που η τραγουδίστρια ξέσπασε τελικά σε λυγμούς.

 

Στις αρχές Μαρτίου η 61χρονη τραγουδίστρια τραυματίστηκε ξανά και ενημέρωσε τους φαν της πως θα πρέπει να μείνει στο κρεβάτι και να ξεκουραστεί.

http://youtu.be/i61FYpHWJU0

Μέσα σε όλα, η Μαντόνα υποστήριξε πως πέρασε και κορωνοϊό αλλά, ευτυχώς για εκείνη, χωρίς να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Όπως έγραψε στο Instagram πριν λίγες ημέρες δεν είναι πλέον άρρωστη αλλά βρέθηκε θετική σε αντισώματα της νόσου Covid-19 όταν έκανε το τεστ.

 

«Όταν διαγιγνώσκεσαι θετικός για αντισώματα σημαίνει πως είχες τον ιό που ξεκάθαρα είχα, καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι πριν από επτά εβδομάδες μαζί με πολλούς ακόμη καλλιτέχνες στο σόου μου, αλλά εκείνη την στιγμή όλοι σκεφτήκαμε πως είχαμε μια πολύ βαριά γρίπη», έγραψε η Μαντόνα στο μήνυμά της, προσθέτοντας πως όλοι τους είναι πια ασφαλείς και υγιείς.

Κατά τη διάρκεια του lockdown, παρέμενε στο σπίτι και κρατούσε «ημερολόγια καραντίνας», ανεβάζοντας σύντομα κλιπ στο διαδίκτυο.

 

Με πληροφορίες από The lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved