Kόντρα στη show biz: Μπρίτνεϊ Σπίαρς VS Όζι Όσμπορν

©Instagram/britneyspears
POP UP TEAM
/
19 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω η Μπρίντεϊ Σπίαρς. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια απάντησε στον Όζι Όσμπορν, ο οποίος σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του «The Osbournes Podcast» είπε ότι «βαρέθηκε να βλέπει τη φτωχή ηλικιωμένη Μπρίτνεϊ Σπίαρς» να χορεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ξέρεις, είναι λυπηρό», είπε ο θρυλικός ρόκερ. «Πολύ, πολύ λυπηρό».

Η οικογένειά του, η σύζυγός του Σάρον και τα παιδιά του, συμφώνησαν.

Η Σπίαρς, η οποία συχνά δημοσιεύει βίντεο με τον εαυτό της να χορεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το έπιασε και δημοσίευσε ένα μακροσκελές σημείωμα.

Ξεκίνησε την ανάρτησή της αναφερόμενη στην ταινία της Κέιτ Μπεκινσέιλ του 2001 «Serendipity» και σημείωσε ότι «οι απίστευτα σκληροί άνθρωποι μιλούσαν για τη Μπεκινσέιλ κι έλεγαν ότι χρειάζεται περισσότερο κατάλληλο περιεχόμενο για την ηλικία της». Η Μπεκινσέιλ, η οποία είναι στα πενήντα της (γεγονός που ανέφερε και η Σπίαρς), είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει τα τρολ των social media.

Στη συνέχεια, η Σπίαρς απέκρουσε τις καταγγελίες των Όσμπορν. Είπε ότι δεν χορεύει σχεδόν ποτέ και απάντησε στη Σάρον Όσμπορν αποκαλώντας την «φτωχή μικρούλα» και γράφοντας «Δεν είμαι καθόλου φτωχή!!!»

«Δίδαξα μάθημα χορού την περασμένη εβδομάδα σε μερικούς εφήβους… πολλά από τα παιδιά ήταν πολύ αδύνατα και μερικά ήταν πολύ μεγάλα», έγραψε η Σπίαρς. «Ξέρω πώς είναι να σε κρίνουν, επομένως είναι ένα γελοίο και ανόητο θέμα αρχικά, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ και να προσκαλούμε ο ένας τον άλλον σε μέρη που βοηθούν την ψυχή μας να μεγαλώσει!!!»

Όσο για τους Όσμπορν, τους οποίους ανέφερε ως «η πιο βαρετή οικογένεια που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα», η Σπίαρς ολοκλήρωσε το σημείωμά της λέγοντάς τους «να γ@@@@ ευγενικά».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved