Η Lana Del Rey άλλαξε μόνη της το χρώμα στα μαλλιά της με τον πιο φυσικό τρόπο

POP UP TEAM
/
14 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Lana Del Rey μας είχε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα με καστανόξανθο χρώμα στα μαλλιά, ωστόσο πήρε την πρωτοβουλία να αλλάξει τα μαλλιά της εν μέσω καραντίνας με τον πιο φυσικό τρόπο.

H διάσημη τραγουδίστρια είναι πλέον ξανθιά και δε χρειάστηκε να πάει στο κομμωτήριο για να πετύχει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε. Με μια της ανάρτηση στο Instagram, η σταρ μας ενημέρωσε πως το χρώμα των μαλλιών της άλλαξε και πλέον είναι αισθητά πιο ανοιχτό. Και πέτυχε το χρώμα χρησιμοποιώντας ένα υλικό το οποίο είναι τελείως φυσικό.

Η Lana Del Rey δοκίμασε μια παλιά και αποτελεσματική όπως αποδεικνύεται πρακτική, η οποία χαρίζει στα μαλλιά υπέροχα, φυσικά highlights. Πολλές γυναίκες οι οποίες διαθέτουν ανοιχτόχρωμα μαλλιά – καστανό ανοιχτό ή ξανθό σκούρο- μπορούν να πετύχουν τα ξάνοιγμα τους χρησιμοποιώντας χυμό από λεμόνια. Αυτό έκανε και η τραγουδίστρια και το αποκάλυψε στο Instagram.

 Η Lana Del Rey όπως και άλλοι καλλιτέχνες βρίσκονται σε lockdown και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρεθούν με τους κομμωτές τους. Έτσι πήρε λεμόνια, πέρασε τις ρίζες της και τα υπόλοιπα μαλλιά και αυτά μετά από λίγη ώρα «άνοιξαν» με αποτέλεσμα να τη δούμε ξανθιά!

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved