Ένα από τα πιο ενοχλητικά και συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι τα αδύναμα νύχια που σπάνε και ξεφλουδίζουν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Νικόλ Κίντμαν, η οποία όπως αποκάλυψε πρόσφατα βρίσκει ότι το χειρότερο μέρος πάνω της είναι τα νύχια της.

Η διάσημη ηθοποιός αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα με τα νύχια της εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα αποφεύγει να τα βάφει γιατί δεν θέλει να τα επιβαρύνει.

Η ίδια λαμβάνει συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες, ώστε να φαίνονται καλύτερα και υγιή.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή πρωταγωνίστρια δήλωσε «Πιστεύω πραγματικά ότι παίρνοντας βιταμίνες, βοηθάω το δέρμα μου με αυτόν τον τρόπο, εσωτερικά. Τα νύχια μου είναι πιθανώς το χειρότερο σημείο πάνω μου - είναι πάντα σπασμένα - γι’ αυτό χρησιμοποιώ συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες για να τα βελτιώσω».

Αν και εσείς έρχεστε αντιμέτωπες με παρόμοιο πρόβλημα αδύναμων νυχιών όπως η Νικόλ Κίντμαν, μια θεραπεία για να αποκτήσετε σκληρά νύχια που δεν ξεφλουδίζουν και μακραίνουν γρήγορα είναι η εξής:

Αναμείξτε 1 κουταλάκι του γλυκού καστορέλαιο με 2 κάψουλες βιταμίνης Ε. Προαιρετικά προσθέσετε στο μείγμα 3-5 σταγόνες αιθέριου ελαίου από ευκάλυπτο ή λεβάντα (σε περίπτωση εγκυμοσύνης, καλό θα είναι να αποφύγετε τα αιθέρια έλαια). Μετά ανακατέψτε καλά τα υλικά και μόλις γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα, απλώστε το στα νύχια σας και αφήστε το για τουλάχιστον 15 λεπτά. Θα δείτε διαφορά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Με πληροφορίες από Womantoc