Ο πρώην σωματοφύλακας του Kanye West μιλάει για τους “γελοίους κανόνες” του ράπερ

POP UP TEAM
/
16 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο πρώην σωματοφύλακας του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν, Στιβ Στανούλης, ο οποίος απολύθηκε από το ζεύγος πριν μερικά χρόνια, μίλησε πρόσφατα για τις ιδιοτροπίες του ράπερ, αλλά και για τους γελοίους κανόνες που επιβάλλει στο προσωπικό του.

Ο ομογενής πρώην αστυνομικός, που άρχισε την καριέρα του στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και στην συνέχεια ίδρυσε την εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας Silver Shield Investigations, μίλησε στο Hollywood Raw podcast σχετικά με τη σύντομη θητεία του στην προσωπική φρουρά του Γουέστ και εξήγησε γιατί ήταν ένας από τους πιο αντιπαθητικούς ανθρώπους που έχει συνεργαστεί ποτέ.

 ύμφωνα με τον Στανούλη, τα πράγματα ξεκίνησαν άσχημα από την πρώτη του μέρα στην δουλειά. “Φτάσαμε στον προορισμό μας, μπήκαμε στο ασανσέρ και με ρωτάει ‘Δεν θα πατήσεις το κουμπί του ορόφου που θέλουμε να πάμε;’

Εκείνη την στιγμή έδειχνα σαν να λέω ‘Και που θέλεις να ξέρω σε ποιον όροφο πρεπει να πάμε; είναι η πρώτη μου μέρα στην δουλειά.’” Στην συνέχεια είπε ότι άρχισε να του φωνάζει λέγοντας του “Εννοείς ότι δεν τηλεφώνησες από πριν για να μάθεις που πρέπει να πάω;” και ο Στανούλης του απάντησε “Όχι.”

7465943598437543703

Είπε επίσης ότι όσο εργαζόταν για τον Κάνιε έπρεπε να συμμορφώνεται με τους “γελοίους κανόνες” που βάζει τα μέλη του προσωπικού του να ακολουθουν (οι οποίοι λέγεται ότι είναι πάνω από 100). Ένας από αυτούς ήταν ότι έπρεπε να μένει πάντα “10 βήματα πίσω από τον κ. Γουέστ”. “Προφανώς, αν κάποιος ερχόταν για να του κάνει κάτι, μέχρι να τρέξω για να το αποτρέψω, θα είχε ήδη συμβεί”, εξήγησε ο Σπανούλης.

Τέλος, ο Στανούλης ισχυρίστηκε ότι ο Κάνιε και η Κιμ καλούσαν μόνοι τους τους παπαράτσι. “Δεν γινόταν να μην τους έχει καλέσει κάποιος από πριν. Δεν γίνεται κάθε φορά που έφευγαν από κάπου οι παπαράτσι να είναι εκεί. Σίγουρα κάποιος τους ενημέρωνε από πριν. Αυτή είναι η γνώμη μου… Απλώς λέω ότι δεν ήταν τυχαίο. Εκτός αν είναι καλύτεροι απ’όσο νομίζω.”

Ο Στανούλης απολύθηκε από τον Κάνιε το 2016 κατά την διάρκεια του Met Gala, επειδή ο ράπερ νόμιζε ότι φλέρταρε την σύζυγο του. Σύμφωνα με τον Στανούλη τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια και ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι το πιο εγωκεντρικό άτομο που έχει γνωρίσει ποτέ.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved