Σε έναν κόσμο γεμάτο Τσιτσιπάδες να είστε ο Καραλής

POP UP TEAM
/
12 Αυγούστου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Εμμανουήλ Καραλής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και ανέλαβε τον ρόλο του σημαιοφόρου στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, κάνοντας περήφανη την Ελλάδα αλλά και την οικογένειά του. Κι ενώ άλλες οικογένειες βρίζονται χυδαία μέσα στα γήπεδα, η οικογένεια Καραλή ενωμένοι στο Παρίσι γιορτάζουν ένα μετάλλιο well deserved! Γιατί όλοι μαζί στήριξαν τον Εμμανουήλ παρά τις ρατσιστικές επιθέσεις και τις δυσκολίες. Βλέπετε δεν έχουν την τύχη όλοι να μεγαλώνουν σε πλούσιες οικογένειες που μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις καριέρες των παδιών τους (για να τους βρίζουν μετά τα παιδιά τους).

Ο πρωταθλητής και πλέον ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ έχει αναφερθεί πολλές φορές στη δύναμη που αντλεί από την οικογένειά του, με τον πατέρα του να μην λείπει ποτέ από το πλευρό του. Με το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, ο πατέρας του, Χάρης Καραλής, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στον γιο του, με μια ανάρτηση. Ανάρτησε πρώτα, κοινές φωτογραφίες των δυο τους με την αδερφή και τη μητέρα του «Manolo» και στην πορεία σημείωσε, μεταξύ άλλων:

«Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας! Είναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!!».

Ανάρτηση με τον πατέρα του έκανε και ο ίδιος ο Εμμανουήλ Καραλής, μερικές μέρες πριν, όταν πήγε στο Παρίσι. Αναρτώντας μια φωτογραφία τους από τα παλιά και μια από το Ολυμπιακό Χωριό, έγραψε: «Ποιος να φανταζόταν ότι από την πρώτη μέρα που με πήγες στο στρώμα του άλματος επί κοντώ, 20 χρόνια μετά θα πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί. Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanouil Karalis (@manolo)

Tags :

Μοιράσου το ...