Αττική φωτιές: Πώς μπορείς να βοηθήσεις

POP UP TEAM
/
13 Αυγούστου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Αλυσίδα αλληλεγγύης από εθελοντές στο Humanity Greece δίνει πάλι σημαντικό αγώνα και έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας! Στήριξη στα πύρινα μέτωπα.

Πολύτιμη η συνεισφορά του κόσμου, αφού για ακόμη ένα καλοκαίρι, έχει στηθεί αλυσίδα αλληλεγγύης στο Μεταξουργείο -Μυλλέρου 76 -, με τον χώρο να είναι ανοιχτός όλη την ημέρα και τα οχήματα γεμάτα με είδη αλλά και μερίδες φρέσκου φαγητού να πηγαινοέρχονται σε όλα τα πύρινα πεδία.

Μπορείς να συνδράμεις με την χειρωνακτική σου δράση στο Humanity

Και την Τρίτη 13 Αυγούστου ο χώρος του Humanity θα είναι ανοιχτός από τις 10.00 – 21.00 και μπορείς να βοηθήσεις χειρωνακτικά καθώς θα διεξαχθεί και μαγείρεμα για την σίτιση Πυροσβεστών, πολιτών και εθελοντών.

35 Αποστολές σε 15 διαφορετικά σημεία

Από την Κυριακή το μεσημέρι (11.08) που ξέσπασε το μέτωπο της πυρκαγιάς στο Βαρνάβα, μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας στάλθηκαν πάνω από 35 αποστολές σε 15 διαφορετικά σημεία στη Βορειοανατολική Αττική, ενώ στοχευμένες αποστολές έγιναν εντός των πύρινων πεδίων από τους εκπαιδευμένους εθελοντές της Οργανώσης στα Πυροσβεστικά κλιμάκια.

Τι ανάγκες υπάρχουν

  • Νερά
  • Ισοτονικά
  • Σνακς
  • Ηλεκτρολύτες
  • Κρέμες εγκαυμάτων
  • Pulvo
  • Μωρομάντηλα
  • Betadine, Hibitan, παυσίπονα
  • Φυσιολογικούς ορούς σε αμπούλες
  • Μπισκότα, ρυζογκοφρέτες, μπάρες δημητριακών, crackers.

Γραμμή Ενημέρωσης & Καταγραφής Αναγκών

Η Γραμμή Ενημέρωσης της εθελοντικής ομάδας βρίσκεται στη διάθεση του κόσμου ώστε να ενημερώνεται και να δίνει πληροφορίες για ανάγκες: 210 5226 379

Μόνο την Δευτέρα 12 Αυγούστου, το τηλεφωνικό κέντρο του Humanity που αποτελείται από εθελόντριες και εθελοντές απάντησε σε περισσότερες από 285 κλήσεις κατγράφοντας αιτήματα και ανάγκες πολιτών.

Kάνε μια Δωρεά

Μπορείς σήμερα κιόλας, να συμβάλλεις καθοριστικά στις ανάγκες που κρίνονται για την ανατροφοδότηση των κλιμακίων και των ανθρώπων στα πύρινα μέτωπα. Κάθε βοήθεια, είναι εξίσου πολύτιμη για να διασφαλιστούν οι τόνοι αγαθών κάθε ημέρα.

EUROBANK: GR9802600460000370201071357

HUMANITY GREECE: AΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ: “ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ”

Κατόπιν της δωρεάς σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εθελοντικής Υποστήριξης στο donations@humanitygreece.org αποστέλλοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης για να λάβετε την απόδειξη δωρεάς στα στοιχεία που επιθυμείτε.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!