Μαίρη Κέιτ Όλσεν: Το δράμα πίσω απ’ το διαζύγιο της με τον Ολιβιέ Σαρκοζί και η τρελή απαίτηση του 55χρονου

POP UP TEAM
/
22 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Φαίνεται ότι ο πολυεκατομμυριούχος αδελφός του πρώην προέδρου της Γαλλίας, ήταν πολύ παραδοσιακός σε κάποια πράγματα, και καθόλου παραδοσιακός σε άλλα.

 Φαίνεται πως υπάρχει αρκετό δράμα πίσω από την τελική απόφαση διαζυγίου ανάμεσα στον Ολιβιέ Σαρκοζί και τη Μαίρη Κέιτ Όλσεν.

Φαίνεται πως ο 50χρονος, ήθελε τη γυναίκα του να μένει στο σπίτι, διαφωνούσε με την καριέρα της στη μόδα, και δεν κατάλαβε ποτέ αυτό το πάθος της.

Και τη ίδια στιγμή δεν ήθελε να κάνει παιδιά μαζί της. Πηγές που επικαλείται η Daily Mail αναφέρουν ότι ενώ η Όλσεν ήθελε να κάνει παιδιά, εκείνος δεν ήθελε και αυτή ήταν η αφορμή για την ισχυρή σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι.

 sarkozmaryk

Η αίτηση διαζυγίου έκτακτης ανάγκης

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η Μαίρη Κέιτ Όλσεν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου “έκτακτης ανάγκης” από τον επί 5 χρόνια σύζυγό της, μετά από τις απειλές του ότι θα την πετάξει έξω από το σπίτι. Η ηθοποιός ζήτησε την συμβολή της δικαιοσύνης για να πάρει παράταση και να μείνει στο πολυτελές διαμέρισμα του συζύγου της στη Νέα Υόρκη, καθώς δεν ήταν εύκολο ναβρει άλλη στέγη λόγω το κορονοϊού.

Το δικαστήριο είχε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί, και δεν θεώρησε “έκτακτη ανάγκη” τους λόγους που επικαλέστηκε η Όλσεν, η οποία έχει περιουσία που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Οι λόγοι του διαζυγίου

Τα παιδιά ήταν ο κύριος λόγος του διαζυγίου, καθώς ο Σαρκοζί, ο οποίος έχει ήδη δύο μεγάλα παιδιά, δεν είχε διάθεση να κάνει και άλλα. Αντίθετα η σύζυγός του ήθελε να γίνει μητέρα. Αν και μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν σκεφτόταν καθόλου τη μητρότητα, αυτό άλλαξε με την πάροδο των ετών.

Εκτός από τη διαφωνία τους για τα παιδιά, η άστατη ζωή του Ολιβιέ Σαρκοζί ήταν ακόμα μια σοβαρή αιτία χωρισμού.

Ο Ολιβιέ φέρεται να είναι λάτρης των πάρτι και εξαιρετικά σπάταλος, ενώ λατρεύει τη μεγάλη ζωή. Προφανώς η 33χρονη σύζυγός του αποτελούσε εμπόδιο στα θέλω του, οπότε την εξώθησε στο διαζύγιο.

Πάντως το να ζητάς από μια 33χρονη γυναίκα που εργάζεται από ενός έτους, να μην εργάζεται και να μένει στο σπίτι, δεν έχει λογική.

Οι δίδυμες εκατομμυριούχοι

Οι αδερφές Όλσεν ξεκίνησαν την καριέρα τους στην αμερικανική τηλεόραση σε ηλικία ενός έτους , ενώ το 2007, το περιοδικό Forbes τις κατέταξε ανάμεσα στις πλουσιότερες γυναίκες της τηλεοπτικής βιομηχανίας με την περιουσία τους να ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια δολάρια.

oslen2

 

Mε πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved