Μπλέικ Λάιβλι – Ράιαν Ρέινολντς: Καλέ χωρίζουν σε 90 μέρες; Oι φήμες «φουντώνουν» στα social

Μπλέικ Λάιβλι – Ράιαν Ρέινολντς ©IMBd
BETH TSALIKI
/
17 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Μπλέικ Λάιβλι «πρωταγωνιστεί» τον τελευταίο καιρό στα social media για πολλούς λόγους.  Πέρα από τις φήμες που αφορούν στη νέα ταινία της  ή την αγενή συμπεριφορά της με θαυμαστές και δημοσιογράφους, «ακούγονται» τους τελευταίους μήνες αρκετές φήμες περί χωρισμού της ηθοποιού με τον επί 12 χρόνια σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς.

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Μία γυναίκα στο Tik Tok, διέδωσε πως η Λάιβλι, εντός 90 ημερών, πρόκειται να ανακοινώσει το διαζύγιό της με τον ηθοποιό και ανερχόμενο παραγωγό ταινιών του Χόλυγουντ, Ράιαν Ρέινολντς. Ανέφερε επίσης πως όλο αυτό το cancel ήταν σχεδιασμένο από εταιρεία PR που εργάζεται υπέρη της Λάιβλι, με σκοπό να την κάνουν να φαίνεται ως θύμα, ώστε να είναι πιο εύκολο στον Ρέινολντς να ζητήσει και να ανακοινώσει το διαζύγιό τους.

@lemonsassie #blakelively #ryanreynolds #divorce #rumors #celebrity #itendswithus #gossipgirl #iykyk ♬ original sound – NZNZNZ

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2012 και έχει αποκτήσει 4 παιδιά. Θεωρούνται ένα από τα πιο πλούσια ζευγάρια του Χόλιγουντ με παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που εκτείνονται από τη ζυθοποιία μέχρι τα καλλυντικά.

Όταν είχε πρωτοβγεί η νέα ταινία του Ρέινολντς “Deadpool & Wolverine”, ένας follower έγραψε σε μία ανάρτηση της Λάιβλι στο Instagram:«Εσύ και ο Ράιαν πρέπει να ποστάρετε περισσότερο ο ένας τον άλλον, κυκλοφορούσαν φήμες ότι χωρίσατε και δεν το πίστεψα γιατί εσείς οι δύο είστε κυριολεκτικά το τέλειο ζευγάρι».

Η ηθοποιός τότε διέψευσε κάθε φήμη με τρεις λέξεις και ένα emoji: «Χαχα, θα το ήθελαν!».

Οι φήμες πάντως στο διαδίκτυο και ιδίως στο tik tok φουντώνουν με κάποιους να το πιστεύουν και άλλους να τσαντίζονται.

Φυσικά όμως, είναι και οι φαν της Μπλέικ Λάιβλι που θεωρούν ότι οι πάντες θέλουν να την χαντακώσουν όσο παραπάνω γίνεται, πέρα από την άσχημη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους και θαυμαστές.

Αν οι φήμες αληθεύουν μόνο το ζεύγος γνωρίζει. Υπομονή 90 μέρες. Κύριε Ρέινολντς αναμένουμε…

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!