Έρικ Ρόμπερτς: «Αν δεν ήμουν εγώ εκεί δεν θα ήταν η Τζούλια Ρόμπερτς»

Julia & Eric Roberts – ©Wikimedia Commons
POP UP TEAM
/
23 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο αδελφός της  Τζούλια Ρόμπερτς, Έρικ Ρόμπερτς, ζητά δημόσια συγνώμη μέσα από τα απομνημονεύματά του με τίτλο, «Runaway Train». Στο βιβλίο αναφέρετε κυρίως σε μια «ανόητη» παρατήρηση που έκανε στο παρελθόν.

Η σχέση του ηθοποιού με την αδελφή του Τζούλια Ρόμπερτς ήταν δύσκολη για αρκετά χρόνια. Αφού αποξενώθηκε από εκείνη το 2005, βρέθηκε σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα το 2018 όταν δήλωσε στο Vanity Fair: «Αν δεν ήμουν εγώ, εκεί δεν θα ήταν η Τζούλια Ρόμπερτς»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eric Roberts (@ericrobertsactor)

Ο Έρκι Ρόμπερτς υποστήριξε πως ήταν αυτός που πήγε στο πρακτορείο ταλέντων της Νέας Υόρκης Γουίλιαμ Μόρις το 1985 και ρώτησε: «Ποιος από εσάς θα υπογράψει συμβόλαιο με την αδερφή μου Τζούλια;».

«Και είμαι τόσο περήφανος που όλοι ξέρουν ότι ήμουν πρώτος. Ήμουν ο πρώτος που κέρδισα υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ, οπότε είμαι περήφανος γι’ αυτό», ανέφερε στη συνέντευξή του. Μετά από έξι χρόνια, ο Ρόμπερτς έρχεται να ζητήσει συγνώμη από την αδελφή του για αυτή την δήλωση, μέσα από τα απομνημονεύματά του: «Ελπίζω ότι η Τζούλια θα δεχτεί αυτή τη δημόσια συγγνώμη. Ήταν ανόητο που το είπα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eric Roberts (@ericrobertsactor)

Στο «Runaway Train», ο Ρόμπερτς αναφέρεται επίσης στην πολυετή εξάρτησή του στα ναρκωτικά η οποία κατέστρεψε τη σχέση του με τις μικρότερες αδερφές του, την Τζούλια Ρόμπερτς, ηθοποιό, τη Λίζα Ρόμπερτς Γκίλαν, καμαριέρα στο Μανχάταν και την ετεροθαλή αδερφή του Νάνσι Μότες, η οποία πέθανε το 2014.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!