Ellen DeGeneres: Τα προβλήματα υγείας και η «κακή φήμη»

Ellen DeGeneres – ©Instagram
POP UP TEAM
/
25 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Ellen DeGeneres μίλησε για πρώτη φορά για την διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ADHD) και την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD), στο νέο κωμικό αφιέρωμα του Netflix, «For Your Approval».

Η 66χρονη πρώην παρουσιάστρια παραδέχτηκε επίσης ότι έκανε ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει «όλο το μίσος» μετά τις καταγγελίες ότι καλλιέργησε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο «The Ellen DeGeneres Show».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)


Η κωμικός ξεκίνησε με ένα καλό δημόσιο προφίλ. Ξεπέρασε ωστόσο τα όρια όταν έγινε οικοδέσποινα στη δική της εκπομπή το 2003, έξι χρόνια μετά το δημόσιο «coming out» ως ομοφυλόφιλη και μόλις λίγους μήνες μετά την επιστροφή της στο προσκήνιο ως η φωνή της «Ντόρι» στην επιτυχημένη ταινία της Pixar «Finding Nemo».

Ενώ είχε «χτίσει» τη φήμη της «αγαπημένης» και φιλικής κωμικού, η οποία δεν βωμολοχεί ή κάνει αστεία εις βάρος των άλλων, στο Χόλιγουντ κυκλοφορούσαν φήμες για χρόνια ότι δεν είναι τόσο «ζεστή» και φιλική όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουν… Αυτές οι φήμες κορυφώθηκαν το 2020, με πολλά δημοσιεύματα στον Τύπο, με διάσημους και μη, νυν και πρώην υπαλλήλους της να εμφανίζονται και να μοιράζονται τις ιστορίες τους για την παρουσιάστρια.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!