Ο Τζουντ Λο δίκασε στο The Late Show

©TheLateShow/youtube/screenshot
POP UP TEAM
/
26 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Πάντοτε όταν βλέπουμε τον Τζουντ Λο έχουμε έναν ενθουσιασμό και πολύ καλά κάνουμε δηλαδή. Τον ίδιο ενθουσιασμό είχε και το κοινό στο στούντιο του «The Late Show».

Αυτό που δεν περίμενε κανείς και πραγματικά έκανε όλον τον κόσμο να χειροκροτήσει ήταν η αναπάντεχη και πολύ εύστοχη απάντηση σε μια χιουμοριστική ερώτηση.

Ο Στίβεν Κόλμπερ ρώτησε τον 51χρονο Άγγλο πρωταγωνιστή «ποιο είναι το πιο τρομακτικό ζώο», στο πλαίσιο του διάσημου ερωτηματολογίου που καλούνται να απαντήσουν όλοι οι καλεσμένοι της εκπομπής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Late Show (@colbertlateshow)


Ο Τζουντ Λο, ήταν αποστομωτικός και χωρίς δεύτερη σκέψη αποκρίθηκε «ο φασίστας Homo Sapiens» (Fascist homo sapiens), απάντηση που υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τόσο το κοινό, όσο και ο Κολμπέρ, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε: «Δυστυχώς, δεν ανήκουν πλέον στα είδη προς εξαφάνιση. Έχουν ανακάμψει στ’ αλήθεια».

Το «The Late Show» είναι μια από τις δημοφιλέστερες βραδινές εκπομπές στις ΗΠΑ, με οικοδεσπότη τον διάσημο κωμικό Στίβεν Κολμπέρ. Η εκπομπή προβάλλεται από το δίκτυο CBS και έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για την πολιτική σάτιρα και την κοινωνική κριτική.

 

Tags :

Μοιράσου το ...