Κριστίνα Αγκιλέρα: Μήπως το παράκανε με το Ozempic;

POP UP TEAM
/
1 Οκτωβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει διάφορους celebrities να χάνουν απότομα κιλά χρησιμοποιώντας το φάρμακο για τον διαβήτη Ozempic. Από τον Σκοτ Ντίσικ μέχρι την Όπρα ένα πλήθος διασήμων κάνει χρήση του μαγικού χαπιού το οποίο υπόσχεται τρομερά αποτελέσματα στο αδυνάτισμα.

Κι η αλήθεια είναι πως όντως αδυνατίζουν όμως οι περισσότεροι μοιάζουν σαν να τους ρούφηξε κάποιος τη ζωή από μέσα τους. Όλοι θυμόμαστε τον Ντίσικ χωρίς σχεδόν καθόλου λίπος στο πρόσωπό του και μαύρους κύκλους. Τώρα μια τέτοια θλιβερή εικόνα παρουσιάζει και το pop icon Κριστίνα Αγκιλέρα.

Τον περασμένο Αύγουστο, η τραγουδίστρια κατάφερε να χάσει συνολικά 18 κιλά, σύμφωνα την DailyMail, πυροδοτώντας τις φήμες πως έχει πάρει Ozempic, το φάρμακο που επιλέγουν οι περισσότεροι διάσημοι πλέον, για απώλεια κιλών, ενώ δεν προβλέπεται για τη συγκεκριμένη χρήση.

Στα βίντεα όμως που κυκλοφόρησαν τώρα, οι θαυμαστές της σπεύδουν να σχολιάσουν πως το έχει παρακάνει με τη χρήση του φαρμάκου και πλέον φαίνεται άρρωστη.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour πριν μερικούς μήνες, ότι ένιωθε διαρκώς ντροπή κατά τη διάρκεια της καριέρας της για τα κιλά της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, οι ανώτεροι στη μουσική βιομηχανία ήταν δυσαρεστημένοι όταν στα πρώτα της βήματα άρχισε να παίρνει βάρος γύρω στα 20 της χρόνια. «Όταν είσαι έφηβη, το σώμα σου είναι πολύ διαφορετικό από όταν είσαι στα 20. Άρχισα να αλλάζω και τότε αυτό θεωρούνταν απαράδεκτο, γιατί άκουγα σχόλια όπως: “Ω, γίνεται πιο παχιά”» είχε σχολιάσει.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας